Editör
Efsanevi Üye
Çuro nasıl yapılır?
1 kasede şeker ve tarçını karıştırın kenara alın. Tavada yağı kızdırın. Sıkma torbasıyla hamuru tavaya sıkın ve kontrollü olarak kızartın. Hamurlar hazır olunca yağdan alıp kağıt havluya koyun ılıyınca şekerli karışıma bulayın ve çikolata sosuna bir ucunu batırıp servis edin.
Funika tatlısı nasıl yapılır?
Hamuru için:
- 2 adet yumurta.
- 1 su bardağından biraz az şeker.
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı yoğurt.
- Yaklaşık 700g kadar un (yavaş yavaş ekleyerek hamur elinize yapışmayacak kıvama gelene kadar ilave edin)
- 1 paket kabartma tozu.
- 1 paket vanilya.
Chorus nasıl yapılır?
Chorus nasıl yapılır?
İspanyol Tatlısı Churros Tarifi Nasıl Yapılır?
- Churros'un hamuru için suyu, tereyağı ve tuz ile bir tencerede kaynatın.
- Unu ekleyin ve kısık ateşte tahta bir kaşıkla hızlı hızlı karıştırın.
- Karışım bir top şeklini aldığında ateşin altını kapayın, karıştırmayı bırakın.
- Yumurtaları bir kaba kırın ve iyice çırpın.
Churro tatlı hangi ülkenin?
Churro tatlı hangi ülkenin?
Churro (İspanyolca telaffuz: [ˈtʃuro], Portekizce telaffuz: [ˈʃuʁu]), bir tür kızarmış hamur tatlısı. İspanya, Portekiz, Fransa, Filipinler, İbero-Amerika ve Güneybatı Amerika Birleşik Devletleri'nde popülerdir. Genellikle kahvaltıda champurrado, café con leche, sıcak çikolata veya süt reçeline batırılarak yenir.
Kaymaçina tatlısı nasıl yapılır?
1. adım: Kaymaçina tatlısı için öncelikle yumurtayı krema gibi katı bir kıvama gelene kadar çırpın. 2. adım: Daha sonra derin bir kasede süt ve şekeri de iyice çırpın. 3. adım: Süt karışımını katılaşmış yumurtanın içine azar azar ekleyip çırpmaya devam edin. 4. adım: Son olarak vanilyayı da ekleyin ve iyice çırpın.
Torpil tatlısı nasıl yapılır?
Hazırladığınız milföy kaplı dondurma külahlarını yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ıstılmış 200 derece fırında üstleri hafifçe pembeleşene dek yaklaşık 20 dakika pişirin. Kreması için bir tencerede süt, şeker, un, nişasta ve yumurtayı bir tel çırpıcıyla çırpın. Ocağın altını açın ve sürekli karıştırarak pişirin.
Evde churros nasıl yapılır?
Evde churros nasıl yapılır?
Çuros için unu eleyip mahleple karıştırıyoruz. Tencereye suyu, yağı, şekeri, tuzu koyup kaynamaya bırakıyoruz. Kaynayan karışımın altını kısıp yavaş yavaş unu ilave edip hızlıca karıştırıyoruz. Bir iki dakika sonra hamur yumuşak bir hal alınca ocaktan alıp mikserle 30 saniye çırparak soğutuyoruz.
Churros nasıl yenir?
Churros nasıl yenir?
Churros Tarifinin Servis Önerisi Tatlının servisinde kullanacağınız toz şeker tanelerini döverek inceltebilir, tarçınla harmanladıktan sonra kızarmış tatlıları karışıma bulayabilirsiniz. Hazırladığınız çikolata sosunu hamur tatlılarının üzerine gezdirebilir ya da çikolataya batırdıktan sonra servis edebilirsiniz.