Son Konular

Cu gecme notu kac?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Cü geçme notu kaç?

Final sınavından da en az 50 almak zorunlu olup, başarı notu 60'tır. Üniversitemizde "Cumhuriyet Üniversitesi Yaz Öğretimi Yönetmeliği" hükümleri çerçevesinde 2009-2010 eğitim-öğretim yılından itibaren yaz aylarında yaz öğretimi yapılmaktadır.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi geçme notu kaç?

Bu sınavın değerlendirilmesinde ara sınav notu hesaba katılmaz. Bu sınavda asgari geçer not 100 üzerinden 60 puandır.
Nişantaşı Üniversitesi geçme notu kaç?
Bir dersten CC ve üstü not alan öğrenciler, o dersten doğrudan başarılı sayılır. Herhangi bir dersten DC veya DD notu alanöğrencilerin o dersten başarılı sayılmaları için; ANO'su önlisans ve lisans programları için en az 1.80 olması gerekir.

AKTS nedir cü?

AKTS, öğrenci merkezli, öğrencinin iş yüküne dayalı bir kredi sistemidir. Öğrenci iş gücü, sadece ders saatine bağımlı olmayıp öğrencinin derslere devam, seminer, bağımsız çalışma ve sınavlar vb. tüm faaliyetleri için harcadığı zamanı esas alarak hesaplanır.

CC kalır mı geçer mi?

AA, AB, BA, BB, BC, CB ve CC geçer harf notlarıdır. Bu notları aldığınız dersleri tekrar seçemezsiniz. CD, DC ve DD harf notları ise öğrencinin son akademik durumu Başarılı yani genel not ortalaması 2,00 ve üzerinde ise geçer harf notlarıdır ve öğrenci bu dersleri tekrar seçemez.
Yüksek Lisans DC kalır mı?
a) Yüksek Lisans Programında; 1- Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim -Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'ndeki not sistemine göre ders geçme notu en az DC (60 – 69) = 1,50, mezuniyet için genel not ortalaması ise en az 4,00'lü not sisteminde 2,00-üstü olmalıdır.
Şartlı Geçme Nedir? Üniversitede vizelerde ve finallerde notlarınız harf notlarına dönüştürülür. Bu harf notları şayet CD, DC veya DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektedir.
Genellikle tembel öğrencilerin olduğu okul, haliyle sınavlar kolay ve geçmekte zorlanmiyorsunuz. Ulaşıma gelince araçla gelmiyorsaniz oldukça zor. Büyüklüğü, temizliği ve imkanları ücretine göre yeterli seviyede.
Mezun olmak için kaç kredi Nişantaşı?
Kayıtlı olduğu bölüm veya programın müfredatındaki bütün derslerinden başarılı olmuş, lisans düzeyinde iki yüz kırk (240) AKTS, ön lisans düzeyinde ise yüz yirmi (120) AKTS kredisini tamamlayarak ağırlıklı genel not ortalamasını (GNO) en az 2,00 düzeyine çıkarmış ve varsa zorunlu staj yükümlülüklerini yerine getirmiş …

Cumhuriyet Üniversitesi bir dönemde kaç kredi alınabilir?

MADDE 19 – (1) Öğrencinin, bir yarıyıldaki ders yükü 30 AKTS kredisi, bir yıldaki ders yükü ise 60 AKTS kredisinden az olamaz. (2) Birinci ve ikinci yarıyıl/birinci sınıf öğrencileri, kayıtlı oldukları programın birinci ve ikinci yarıyıl/birinci sınıfındaki bütün dersleri almakla yükümlüdürler.

Cü tek ders sınavı nedir?

Tek ders sınavı: Kayıtlı olunan lisans/ön lisans programının ders planındaki derslerin tamamına ders kaydı yaptırdığı ve ağırlıklı genel not ortalaması 2.00 ve üzerinde olduğu halde bir adet başarısız (FF/FD/K notlu) dersi olduğu için mezun olamayan öğrenciler için veya ağırlıklı genel not ortalaması 2.00'ın altında …

Başarı notu kuramsal derslerde ara sınav notunun @'ı ile final sınavı notunun `'ı, uygulamalı derslerde ise ara sınav notunun `'ı ve final sınav notunun @'ı toplanarak hesaplanır. Final sınavından da en az 50 almak zorunlu olup, başarı notu 60'tır.
Inönü Üniversitesi geçme notu kaç?
MADDE 18

FF ders notu ne demek?

Öğrencinin genel not ortalaması 2,00'ın altında ise; öğrenci, Genel Not Ortalamasını 2,00'ın altına düştüğü dönemden itibaren bu notları aldığı dersler tekrar seçilebilir.FF ise Başarısız Harf Notudur ve öğrenci FF aldığı dersleri tekrar seçebilir.

Üniversitede F4 ne anlama gelir?

5) F4: Bütünleme sınavına girdi, ancak sınav notu veya ders başarı notu öngörülen düzeyin altında olduğu için başarısız.
Cü şartlı geçme nedir?
1) Bir dersten AA, BA, BB, CB ve CC notlarından birisini alan öğrenci o dersi başarmış sayılır. 2) Bir dersten DC, DD notlarından birisini alan öğrenci o dersi şartlı başarmış sayılır.
mehmet İnönü Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Beşinci Bölümde:"F1-Başarısız ,F2-Başarısız, F3-Devamsız, D1-Şartlı Başarılı, D2-Şartlı Başarılı, D3-Şartlı Başarılı" olarak görünüyor.Detaylı Bilgi için İnönü Üniversitesi Ön lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği"ne bakabilirsin veya …
Eğer dersin harf notu FF ise öğrenci o dersten direk kalmış demektir ve sonraki yıl bu dersi alması gerekir. Şartlı/ Koşullu Geçme: Dersin harf notu CD, DC veya DD ise öğrenci bu derslerden koşullu olarak geçmiş demektir.
Üniversite Not Sistemi Nedir?
Üniversitelerde genelde 90 ile 100 puan arasındaki notlar AA harf notu ile değerlendirilmektedir. 89 ile 85 arasındaki notlar BA, 80 ve 84 arasındaki notlar BB, 79 ile 75 arasındaki notlar CB, 70 ile 74 arasındaki notlar CC, 69 ile 65 arasındaki notlar DC, 60 ile 64 arasındaki notlar DD olarak ifade edilmektedir.

3 ders sınavından kalınca ne olur?

Her ne sebeple olursa olsun Mezuniyet Üç Ders Sınavına katılamayan öğrenci için mazeret sınavı yapılmaz. Mezuniyet Üç Ders Sınavı sonucunda mezun olamayan öğrenciler başarısız oldukları dersleri, bu derslerin bulundukları yarıyılda ders kaydı yaparak almak zorundadırlar.

F2 ders notu ne demek?

2) F2 notu: Devam eden, ancak genel veya bütünleme sınavına girmeyen öğrencilere verilir, katsayısı sıfırdır. Tek başına başarı notu olmamasına rağmen ara sınava girmeyen öğrencilere de ara sınav notu olarak F2 notu verilir.

Windows isletim sisteminde Oturum acma secenekleri nelerdir?

Magnumun verdigi araba kac para?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.692
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt