Modoratör
Efsanevi Üye
CS GO müfettiş nasıl olunur?
Nasıl müfettiş olabilirim? An itibarıyla müfettiş olmanın en iyi yolu, resmî Rekabetçi Eşleştirme modunda bolca maç yapmaktır. Oyuncuları kademeli olarak müfettiş havuzuna eklemekte ve kendilerini oyun sürelerine ve yeteneklerine göre rastgele olarak seçmekteyiz.
CS GO nasıl kayıt alınır?
CS GO nasıl kayıt alınır?
Kayıt CS: GO, 4×3840'a kadar 2160K Ultra HD kalitesinde….Bilgisayarınızdaki oyunu yakalamak için en iyi CS: GO oyun kayıt yazılımını nasıl kullanacağınızı kontrol edelim.
- Adım. CS: GO oyun kaydedicisini indirin.
- Adım. Oyun kayıt ayarlarını özelleştirin.
- Adım. Kayıt CS: GO oyunu.
- Adım. CS Kaydet: GO oyun kaydı
CS GO Güven faktörü nasıl artar?
CS GO Güven faktörü nasıl artar?
Güven Faktörü'nü iyileştirmenin tek yolu, olumlu bir CS:GO ve Steam topluluğu üyesi olmaktır. Güven Faktörü eşleştirmesi ayarlanmaya devam edecek; ancak tüm oyuncuların kendi eşleştirme tecrübelerini iyileştirmek için tek yapması gereken, CS:GO ve Steam oyunlarını kurallar çerçevesinde oynamaya devam etmek.
CS:GO Overwatch nasıl düşer?
Hectopat. 24 saat içinde 11 report yemesi gerekirki owerwatch sistemine düşsün.
CS GO seçkin Hesap olmak için ne yapmalı?
CS GO seçkin Hesap olmak için ne yapmalı?
Seçkin Durumu'nu hesabıma nasıl ekleyebilirim? Seçkin Durumu'nu sadece Steam mağazasından satın alarak hesabınıza ekleyebilirsiniz.
Overwatch kimlere gelir?
Overwatch kimlere gelir?
Kilopat. Overwatch; CS: GO topluluğunun deneyimli ve nitelikli üyelerinin (araştırmacılar), topluluğu belirli bir düzene sokmak için gelen raporları inceleyip, gerektiğinde geçici ceza verebilmesine yarayan bir düzenleme sistemidir. Oyunun ana menüsünde, araştırmacılara Overwatch isimli bir buton sunulur.
CS GO güven faktörü neden düşer?
Örneğin siz takım arkadaşlarınıza zarar verirseniz, hile benzeri üçüncü parti uygulama kullanmanız, takım veya rakip oyuncularıyla küfürlü iletişim kuran bir oyuncuysanız güven faktörü düşük oyuncular hem size hem rakibinize gelir.
CS GO Ticket Nasıl Atılır?
CS GO Ticket Nasıl Atılır?
Decipat
- Bu linke girin Steam Destek – Yardım edin! Giriş yapamıyorum.
- Parolamı değiştir kısmına tıklayın.
- E-posta'nızı girdikten sonra bu e-posta'ya artık erişimim yoka tıklayın.
- İstenen bilgileri girdikten sonra destek talebini oluşturun.