Editör
Efsanevi Üye
Crocs Made in Bosnia orjinal mi?
5-Ürün Tabanı:Orjinal Crocslarda, Ürünün üretim yeri ve numaraları yazar. Ürünlerin üretim yeri birçok ülke olabilir.Ülkemize genellikle Bosna ve Vietnam üretimi ürünler gelmektedir. Ancak bazı renklerde İtalya ve Çin Üretimi ürünler de gelmektedir. Bu her sene değişebilir.
Crocs terlik hangi ülkede üretiliyor?
Crocs terlik hangi ülkede üretiliyor?
Dünyaca ünlü fonksiyonel ve konforlu ayakkabı markası Crocs 2002 yılında Kanada'da üretilmeye başlanır. İlk üretim amacı sadece denizciler ve yatçılara konfor sağlamaktır; ancak ürünün çok rahat oluşu nedeniyle kısa sürede tüm dünyada kullanılmaya başlar.
Trendyol crocs sahte mi?
Trendyol satıcısı tarafından Crocs marka ile satılan terlikler gerçek değil sahte ürün nöbette giydiğimde aşırı bacak ağrısı yaptı. Hastanede çalışıyorum ama ben hasta konumuna düştüm. Bugün ürünü iade ettim umarım sorunsuz para iademi yaparlar. Trendyol bu şekilde gerçek olmayan ürünü Crocs adıyla …
40 numara giyen kaç numara Crocs almalı?
40 numara giyen kaç numara Crocs almalı?
Crocs 11016-410 Crocband Erkek Günlük Terlik
Numara | US Numara | EU Numara
39 | 7-9 | 39-40
41 | 8-10 | 41-42
42 | 9-11 | 42-43
43 | 10-12 | 43-44
Crocs M2 W4 kaç numara?
Crocs platform 34 numara M2 W4.
Crocs terlik kim üretiyor?
Crocs terlik kim üretiyor?
Crocs, 2002 yılında Scott Seamans, Lyndon Duke Hanson ve George Boedecker, tarafından kurulan Crocs Retail, LLC bünyesindeki ayakkabı markasıdır. Crocs ayakkabıları ve Crocs terlikleri ile Crocs sandaletleri Croslite denilen farklı bir malzemeden imal edilmektedir.
Crocs ne demek?
israil 'de, yeni yürümeye başlayan çocuktan, walker desteği ile yürüyen 90 yaşındaki teyzeye kadar, hemen herkesin ayağında olan plastik ayakkabı. o kadar yaygın ki, ayağında crocs olmayan birini görünce, parmakla işaret edip gösteriyorsunuz.
Crocs terlik çiçek sepeti orjinal mi?
Crocs terlik çiçek sepeti orjinal mi?
Tüm Ürünlerimiz Orjinaldir. Ürünler tarafınıza ulaştıktan sonra orjinalliğini sitesinden barkodu ile sorgulayabilirsiniz.