Son Konular

Cozum Koleji sahibi kimdir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Çözüm Koleji sahibi kimdir?

Dr. Ertuğrul Yaman ve Ahmet Şimşek ile beraber Bafra Çözüm Koleji Kurucuları Cafer Koç, Abdurrahman Çakmak, Ramazan Yılmaz ve Okul Yöneticileri ile Seminerde, Akademik Kurul Üyesi Ahmet Şimşek Proje Tabanlı Eğitim ile ilgili konuşma yaptı.

Girne Koleji kaç yıllık?

Girne Koleji kaç yıllık?
Kuşkusuz, özellikle yabancı dil, digital müfredat destekli eğitime yönelik konsepti ile küresel referanslara vurgu yapacak Girne Koleji, okul öncesinden lise mezuniyetine kadar tüm sınıf seviyelerinde 35 yıllık akademik bilgi birikimi ve deneyiminin getirmiş olduğu kalite güvencesinin önemine de dikkat çekecektir." …

Çözüm Koleji kaç yıllık?

Çözüm Koleji, 26 yıllık eğitim öğretim tecrübesi, ideal eğitim altyapısı, zengin eğitim birikimi, yenilikçi ve dinamik yönetim anlayışı, profesyonel kadrosu, donanımlı kampüsleriyle eğitimde Türkiye'nin ÇÖZÜM'ü olacak.

Osman Öztürk çözüm kimdir?

Osman Öztürk çözüm kimdir?
1973 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Bilfen Okullarında tamamladı. İngiltere Bournemouth Üniversitesi'nde Finans eğitimi aldı. 1997 yılında Bilfen Eğitim Kurumlarında çalışmaya başlayan ÖZTÜRK, halen Bilfen Şirketler Topluluğunda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmektedir.

Girne Koleji Bursluluk sınavı ne zaman?

Girne Koleji Bursluluk Sınavı 2022 Bursluluk Sınavı Detayları Girne Koleji bursluluk sınavını 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde düzenleyecek. Sınava 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıfta okumakta olan öğrenciler katılabilecek.

Girne Amerikan Üniversitesi kime ait?

Girne Amerikan Üniversitesi kime ait?
Serhat Akpınar (d.1964) Kıbrıslı Türk girişimci ve eğitimci. Girne Amerikan Üniversitesi ve Kıbrıs Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanıdır.

Çözüm Koleji Bursluluk Sınavı 2022 ne zaman?

Bursluluk sınavı 26-27 Şubat 2022 tarihinde düzenlenecek.

Bilfenin sahibi kim?

Bilfenin sahibi kim?
Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy'deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralarak başlayan kurucumuz Osman ÖZTÜRK, eğitim – öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası adı altında sürdürmektedir.

Ahmet Akça çözüm kimdir?

1971 yılında Samsun'un Bafra İlçesinde dünyaya geldim. İlkokul öğrenimimi Bafra'nın Türbe köyünde, ortaokul ve lise öğrenimini Bafra İmam Hatip Lisesi'nde, Yüksek öğrenimini ise Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladım.

Çözüm Koleji, Dr. Ertuğrul Yaman ve Ahmet Şimşek'in yanı sıra Cafer Koç, Abdurrahman Çakmak, Ramazan Yılmaz ve diğer okul yöneticileri tarafından kurulmuştur. Okul, 26 yıllık eğitim öğretim tecrübesine sahip olup, Türkiye'de eğitimde öncü bir kurum olarak bilinmektedir. Eğitim anlayışı, modern altyapısı, deneyimli kadrosu ve donanımlı kampüsleriyle öne çıkan Çözüm Koleji, öğrencilere çok yönlü bir eğitim imkanı sunmaktadır.

Çözüm Koleji'nin kurucuları ve yöneticileri, eğitimde yenilikçi ve profesyonel bir anlayışla hizmet vermektedirler. Akademik Kurul Üyesi Ahmet Şimşek'in liderliğinde proje tabanlı eğitim anlayışı benimsenmiş ve öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacak bir ortam oluşturulmuştur.

Öte yandan, Girne Koleji 35 yıllık bir akademik birikime sahip olup, özellikle yabancı dil ve dijital müfredat destekli eğitim konsepti ile dikkat çekmektedir. Okul öncesinden lise mezuniyetine kadar olan tüm sınıf seviyelerinde kaliteli eğitim sunmayı hedeflemektedir.

Girne Amerikan Üniversitesi ise Kıbrıslı Türk girişimci ve eğitimci Serhat Akpınar tarafından kurulmuştur. Akpınar, üniversitenin Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Bilfen Eğitim Kurumlarının sahibi ise Osman Öztürk'tür. 1972 yılında okulculuk hizmetlerine başlayan Öztürk, eğitim ve öğretim faaliyetlerini Bilfen markası adı altında sürdürmektedir.

Ahmet Akça ise Samsun'un Bafra İlçesinde doğmuş, eğitimini tamamlamış bir bireydir. Eğitim hayatına dair detaylı bilgi verilmemiştir.

Zona hastaligi oldurur mu?

Istiklal marsinin anlam ve onemi nedir kisaca?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt