Modoratör
Efsanevi Üye
Colgate diş macunu sahibi kim?
Colgate, diş macunu, diş fırçası, ağız bakım suyu ve diş ipi gibi ağız bakım ürünlerine sahip bir Amerikan markasıdır….Colgate.
Tür | Ağız bakımı
Sahibi | Colgate-Palmolive
Kökeni | Amerika Birleşik Devletleri
Çıkış | 1873
Satış alanı | Diş macunu, diş fırçası, ağız bakım suyu
Colgate Türk malı mı?
Colgate Türk malı mı?
Colgate Palmolive, merkezi Amerika, New York'da bulunan, kişisel bakım ürünleri üreten çok uluslu bir firmadır.
Colgate diş macunu hangi ülkeye ait?
Colgate diş macunu hangi ülkeye ait?
Colgate Palmolive, merkezi ABD New York'ta bulunan, kişisel bakım ürünleri üreten çok uluslu şirket.
Colgate Palmolive kime ait?
Colgate Colgate-Palmolive şirketine ait sabun ve şampuan markasıdır….Palmolive.
Tür | Kişisel bakım
Sahibi | Colgate-Palmolive
Kökeni | Amerika Birleşik Devletleri
Çıkış | 1898
Satış alanı | Sabun,şampuan,duş jeli
Ipana hangi ülkeye ait?
Ipana hangi ülkeye ait?
Bristol-Meyers tarafından piyasaya sürülen ve 1915 yılından bu yana ağız ve diş sağlığının korunmasına destek olan ürünler sunan İpana, dünyanın en çok tanınan markaları arasında yer alır. 1991 yılında Eczacıbaşı tarafından satın alınan markanın ürünleri Eczacıbaşı tarafından üretilir ve pazarlaması ise P&G tarafından …
Colgate nerede kuruldu?
Colgate nerede kuruldu?
New York, New York, ABDColgate-Palmolive / Kurulduğu yer
Ipananın sahibi kim?
Ama yaptığım araştırmalarda, Türkiye'de piyasaya sunulma tarihine rastlayamadım. 1991 yılında ise, Eczacıbaşı, markayı satın alan P&G ile ortak üretim/satış anlaşması gerçekleştirmiş. Şu anda benim bildiğim kadarı ile ürünler Eczacıbaşı tarafından üretilmekte ve P&G tarafından pazarlanmakta.
Hacı Şakir hangi ülkeye ait?
Hacı Şakir hangi ülkeye ait?
Hacı Şakir, Türkiye markalaşma tarihinde yer edinmiş tarihi bir sabun markası. Şu anda bir Amerikan şirketi olan Colgate-Palmolive ürünü olarak satılmaktadır. Gerek ambalajı gerekse amblemi ile pazarlama sektöründe yer edinmiştir.
İpana yerli mi?
İpana yerli mi?
İpana diş macunu Kanadalı Maxill şirketine ait bir markasıdır. Türkiye'de yarım asırdan fazla bir süre önce ilk kez Bristol Myers lisansıyla Eczacıbaşı tarafından üretilmeye başlandı. 1991 yılında, Eczacıbaşı – P&G ortaklığı kurularak İpana Türkiye lisansı bünyesine dahil oldu.