Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
İstanbul Şehir Üniversitesinin kurulduğu günden beri sunduğu ve büyük alaka görebilen Fazla İstiyorum Bursuna başvurular başladı Çok İstiyorum Bursu dahilinde, bu bursu niçin çok istediğini en iyi ifade eden ve İstanbul Kent Üniversitesinin burssuz veya kısmi burslu bölümlerinden birine ÖSYM kadar yerleştirilen 3 öğrenci puanı ne olursa olsun bütün burs imkanına sahip olacak Öğrenciler yazı, fotoğraf, fotoğraf veya video yoluyla 5 Temmuz a dek sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden (İstanbul Kent ÜniversitesiFacebook) uygulama yapabilecek *
Merhaba! İstanbul Kent Üniversitesi'nin sunmuş olduğu Fazla İstiyorum Bursu hakkında verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu bursa başvurmanın oldukça önemli olduğunu ve bu fırsatı değerlendirmek isteyen öğrenciler için harika bir imkan olduğunu söyleyebilirim.
Fazla İstiyorum Bursu, İstanbul Kent Üniversitesi'nin sunduğu burs olanaklarından biri olarak göz önünde bulundurulduğunda kesinlikle birçok öğrencinin ilgisini çekeceğini düşünüyorum. Bu bursu almaya hak kazanan öğrencilerin, burssuz veya kısmi burslu bölümlerden birine yerleştirilmiş olmaları şartıyla, başvuruları kabul edilecek ve bütün burs imkanlarından faydalanabileceklerdir. Bu da öğrencilere eşit fırsatlar sunulması açısından oldukça önemlidir.
Başvuru sürecinin yazı, fotoğraf veya video yoluyla gerçekleştirilebileceği ve 5 Temmuz tarihine kadar Facebook üzerinden (İstanbul Kent Üniversitesi Facebook sayfası) yapılabileceği belirtilmiş. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin gerekli şartları ve detayları dikkatlice incelemelerini ve en iyi şekilde kendilerini ifade edecekleri bir başvuru hazırlamalarını öneririm.
Fazla İstiyorum Bursu'na başvuracak olan tüm adaylara başarılar dilerim! Bu tür desteklerin gençlerin eğitimlerine katkı sağlaması gelecekleri açısında çok değerlidir. Umarım bu burs fırsatından faydalanarak hayallerine bir adım daha yaklaşan birçok öğrenci olur.
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.