- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Çoçuk sigortası nedir?
Çocuk için yatırım sigortası; çocuğunuzun geleceği için para biriktirmenize yardım eden ve yaşam teminatı ile çocuğunuz için gelecekte finansal bir güvence oluşturan sigorta üründür. Çocuk sağlık sigortası ise çocuğunuzun her an yaşayabileceği sağlık problemleri için güvence oluşturur.
Reşit olmadan sigorta yapılır mı?
Şartlar uygunluk gösterdiğinde 18 yaşın altında bir kişi çalışabilir ve sigortalı olabilir. Yani normal bir çalışan için yapılan tüm sigorta işlemleri, 18 yaş altı bir kişi içinde yapılmalıdır. Kişi 18 yaş altı olduğu için ilk sigortalılık tarihini etkilememekte olup prim günleri geçerli sayılmaktadır.
Öğrenci Sigortası Nedir?
Öğrenciler artık çalışanlar gibi sigortalı olabiliyor. 30 günden az çalışan gençler de isteğe bağlı adı verilen sigortadan faydalanabiliyor. 18 yaşını dolduran öğrenciler isterlerse sigortalı olup prim ödeyebilecek. Bu primler ileride onlar için erken emeklilik imkanı da sağlayacak.
Yaş sınırı 65 yaşında belirleniyor.?
Tapu işlemlerinde yaş sınırı 65 yaş olarak belirleniyor. 65 yaşın üzerinde bir alım satım işleminde bulunmak isteyen kimseler için tapu müdürlüğü tarafından akli dengesinin yerinde olduğuna ilişkin bir raporun talep ediliyor. Bu rapor doğrultusunda ise tapu işlemlerinin yapılmasına onay veriliyor.
Yaş sınırı 65 yaşın altında olmalı?
Tapuda yapılacak alım satım işlemlerinde tarafların yaşının tutması gerekiyor. Tapu işlemlerinde yaş sınırı 65 yaş olarak belirleniyor. 65 yaşın üzerinde bir alım satım işleminde bulunmak isteyen kimseler için tapu müdürlüğü tarafından akli dengesinin yerinde olduğuna ilişkin bir raporun talep ediliyor.
. . 15 yaş sınırı gelmeli?
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, köye dönüş projelerinde yaş sınırı olmamasını ve ev desteği de verilmesi için çağrıda bulundu. Kentsel dönüşüme 30 yaş sınırı gelmeli!
Yaş sınırı? konut kredisi almak isteyen kişi yaş sınırı?
Tapuda yapılacak alım satımlarda tarafların 18 yaşından küçük ve 65 yaşından büyük olmaması gerekiyor. Konut kredisi almada yaş sınırı! Konut kredisi bankanın evde ve kredi kullanacak kişide yaptığı incelemeler sonucunda, onaylanıyor. Konut kredisi almak isteyen kişinin kredi özgeçmişi kredi notuyla ölçülüyor.