- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Çoçuk parası neden kesildi?
ÖDEME HANGİ DURUMLARDA KESİLİR? Çocuk yardımı ödemeleri Sosyal Güvenceli olunması, muhtaçlık halinin sona erdiğinin tespit edilmesi veya yardım ödeme şartlarının (eğitim devam ve sağlık kontrol) gerçekleştirilmemesi nedeni ile yardım ödemesi kesilebilir.
144 telefon numarası nereye ait?
144 telefon numarası nereye ait?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Sosyal yardım parası hangi durumlarda kesilir?
SED Yardımı Hangi Hallerde Kesilir?
- Ailenin muhtaçlığının ortadan kalkması
- Aileye SED yardımı verilmesine neden olan durumun sona ermesi.
- Çocuğun kendi yaşamını devam ettirebileceğine ve kendi maddi imkanları ile ihtiyaçlarını karşılayabileceğine dair bir kanaatin oluşması
- Çocuğun vefat etmesi.
- Hak sahibinin vefat etmesi.
144 nasil aranir?
144 nasil aranir?
Özellikle işitme ve konuşma engelli vatandaşlarımız, tüm cep telefonu operatörlerinden ad soyad, T.C kimlik numarası ve taleplerini içeren mesaj yazarak 144 numarasına gönderebilmekte, talepler ilgili personel tarafından değerlendirilerek telefon veya sms ile vatandaşlara geri dönüş yapılarak bilgi verilmektedir.
144 neden aranmıyor?
Alo 144 teknik arızadan dolayı ulaşılamıyor. Bakanlığın konu ile ilgili çalışma yaptığı gelen bilgiler arasında. En yakın amanda ulaşıma açılması bekleniyor.
Çocuk yardimi kac yasinda kesilir?
Çocuk yardimi kac yasinda kesilir?
Aşı parası almak isteyen kişiler için 0-6 yaş grubunda olan çocuklar yararlanabilmektedir. Doğum yardımı almak isteyen kişiler yalnızca bir defa alabilirler. Bu nedenle yaş sınırı yoktur. Eğitim yardımı çocukların lise son sınıfı tamamlayarak geçmesi ile son bulur.
Sosyal Yardım durumu devam ediyor ne demek?
Pandemi süreç devam ediyor ibaresi, değerlendirme sürecinde işleminizin sırada yer aldığı ve değerlendirme kıstasına alınacağı anlamına geliyor. Sürecin uzun sürmesi halinde bağlı bulunulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aranarak bilgi alınabilir.
144 aranmıyor neden?
144 aranmıyor neden?
140 nolu telefon neresi?
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından Elektronik Haberleşme Sektöründe Acil Yardım Çağrı Hizmetlerine İlişkin Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, Acil Yardım Çağrı Hizmeti Numaraları'na "Alo 140 Terör İhbar Hattı" da eklendi.