Modoratör
Efsanevi Üye
Co-op nedir üniversite?
"Cooperative Education Program"ın kısaltması olan "CO-OP", Üniversite – İş dünyası entegre eğitim modelidir. CO-OP'un amacı eğitim ile çalışma hayatını bütünleştirmektir. Bu modelle öğrenciler bir yandan eğitimlerine devam ederken diğer yandan iş deneyimi kazanırlar.
Kanada co-op ne demek?
Co-op Programı Nedir? Kanada'da devlet okulları veya özel okullar tarafından sunulan co-op programları öğrencilere ideallerinde olan meslek ile ilgili teorik eğitimler verirken eğitimini aldıkları alanda da tam zamanlı ve ücretli staj yapma şansı tanıyor. Bu staj dönemine ise co-op dönemi adı veriliyor.
BAU co-op nedir?
BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ CO-OP EĞİTİM MODELİ "CO-OP Eğitim Modeli", Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) tarafından 2008 yılından beri başarıyla uygulanan yüksek öğretimi iş hayatıyla birleştirmeyi, iş dünyası ve üniversite arasında oluşan boşlukları doldurmayı amaçlayan bir modeldir.
Co op oyun ne demek?
Co op oyun ne demek?
Eşli oynanış ya da İngilizce orijinal terimin kısaltmasıyla co-op, genel olarak nişan alma ve strateji oyunlarında kullanılan evrensel bir video oyun terimidir. Kooperatif oynayışın ana işlevi birden çok oyuncunun aynı tarafta bilgisayarın yapay zekâsına karşı bir amaç için savaşmasıdır.
Kanada Diploma Programı Nedir?
Kanada Diploma Programı Nedir?
Kanada Sertifika ve Diploma Programları Üniversitelerde lisans eğitimi dört yıl, yüksek lisans eğitimi ise iki yıl sürmektedir. Yüksekokullar yani kolejler ise mesleki eğitim odaklı olup; bir, iki hatta üç yıl süren diploma programları ile; bir veya iki yıl süren sertifika programı eğitimleri vermektedirler.
Co-Op Diploma Programı Nedir?
Co-op programları olarak da bilinen bu akademik egitim ve ücretli staj programları Kanada'da en az lise mezunlarinin katılabileceği, devlet kolejleri ve üniversiteleri tarafından sunulan üniversite eğitimiyle maaşlı stajı birleştiren en yetkin kariyer planlama sistemidir.
Co-op oyun ne demek?
Co-Op bilgilendirmesi nedir?
Co-op (Cooperative Education Program), bireyin iş hayatında edinmesi gereken teorik bilgileri ve çalışma tecrübesini bir arada sunmaktadır. Yurtdışında birçok ülkede sunulan co-op programları, devlet okullarında ve özel kolejlerde alınabilmektedir.
Friends co-op ne demek?
Friends co-op ne demek?
Co-Op, oyun sektöründe yaygınlaşan bir ifadedir. Kooperatif video oyununun kısaltılmışı olan bu terim oyun severler tarafından severek kullanılmaktadır.
Work and Study programı nedir?
Work and Study programı nedir?
Work and Study programı öğrencilerin yurtdışında eğitim alırken bir yandan çalışma imkanı sunan programa verilen addır. Çalışma periyodları eğitim alınacak ülkeye göre full time ve part time olabilmektedir.