- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
CMAS nerelerde geçerli?
Buradan da anlaşılacağı üzere, CMAS dalış eğitim sistemi, tüm dünyada geçerli bir dalış eğitim sistemidir.
SSI aletli dalış sistemi nedir?
ülkemizde yeni yeni yaygınlaşmaya başlamasına rağmen, 1970'den beri 90 ülkede 2000 den fazla dalış okulu olan uluslararası bir dalıcı sertifikasyon ve eğitim organizasyonudur. aletli (scuba) dalış eğitim sistemi, dünya scuba dalış pazarında padi'den sonra ikinci büyük pazar hacmine sahip sistem.
PADI kursu nedir?
PADI Profesyonelleri, sualtı keşifleri yaparak halka macerayı ulaşılabilir hale getirirken, yüksek standartlarda eğitim ve güvenlik ile hizmet verir. PADI, Avustralya, Kanada, İsviçre, Japonya, Norveç, İsveç, İngiltere ve A.B.D. nde bulunan ofisleriyle tüm dünyaya hizmetlerini ulaştırır.
Profesyonel dalgıç belgesi nasıl alınır?
Öncelikle dalış merkezimize kayıt yaptırmanız gerekiyor. Kayıt için yanınızda TC kimlik numarası yazan bir kimlik kartınızın olması yeterli olacaktır. 18 yaşından küçük dalıcı adayları velisi ile beraber gelmelidir. İlk olarak 12-15 saat arasında okulumuzda teorik eğitim göreceksiniz.
PADI sertifikası ne işe yarar?
dünyadaki en büyük, dalış eğitimi hazırlayan, dalıcı ve dalış eğitmeni yetiştiren kuruluştur.. padi open water diver sertifikası bütün dünya ülkelerinde dalış yapabilmek, malzeme satın alabilmek, tüp doldurabilmek için ihtiyacınız olan bir sertifikadır..
SSI ne demek?
SSI (SGK) Hakkında Kısa Bilgi: Devlete ait bir kurum olan SGK'nın İngilizce kısaltmasıdır SSI. Bu kurum hakkında bilgi almak istiyorsanız SGK kısaltmasına bakabilirsiniz.
1 yildiz Dalici belgesi ne işe yarar?
3 Gün süren 1 yıldız dalıcı kursu CMAS sisteminin dalışa başlangıç seviye kursudur. Bu kursu başarı ile bitirdiğinizde alacağınız uluslararası geçerli sertifika ile dünyanın çeşitli yerlerinde bir dalış eğitmeni veya lideri eşliğinde 18 metre derinliğe kadar dalışlar yapabilir seviyeye gelirsiniz.
Profesyonel dalgıç nasıl olunur?
Türkiye'de bunun sertifikalı eğitimini veren iki kuruluş vardır. Bunlar CMAS ve Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu'dur. Bu kursların fiyatları 500 ile 1000 lira arasında değişmektedir. Bu eğitimi tamamlayıp sertifikasını alanlar bu mesleği icra edebilir.