- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Clone CD kopyalama nasıl yapılır?
CD klonu
- Programı başlatmak için masaüstümüzdeki cloneCD ikonuna tıklıyoruz.
- sonra CD'yi yerleştiriyoruz Bilgisayarınızın CD/DVD sürücüsüne kopyalamak istediğiniz Sistemin algılaması birkaç saniye sürebilir.
- Bir sonraki adım, simgeye tıklamaktır.
- o zaman yapmalısın boş bir disk yerleştirin bilgisayarın kaydedicisinde.
Kopyalamaya karşı korumalı CD nasıl kopyalanır?
MEDİA PLAYER'I AÇIN AYARLAR KISMINDAN SEÇENEKLERDEN MÜZİK KOPYALAMAYA GİRİN.CD Yİ TAKIN MEDİA PLAYER DA ÇALMAYA BAŞLAYIN. AYNI ANDA YUKARIDAKİ İŞLEMLERİ YAPIN. İKİ SEÇENEK GELECEK ORDA KOPYA KORUMASINI KALDIR DEYİN VE CD Yİ KORUMASIZ EN YALIN HALİYLE KOPYALAYIN. Bu işi CloneCD ile hallettim.
Clone CD nasıl kullanılır?
clone cd
- cd den cd ye kopya yapmak icin bire bir olan cd kopyalama programi eseri.
- her kaynak ve hedef cd taktığınızda 2şer soru sorar, her soru arasında uzunca bekler, böylece kullanıcı 5-6 dakikada cdyi kopyalayabilecekken dialoglardan birine "hee hee yürü" tuşuna basmayı unutunca süre olur sana 15 dakika.
Müzik cd'si nasıl kopyalanır?
Boş bir CD'yi CD yazıcınıza yerleştirin. Daha sonra Windows Media Player'ın "Dosya" menüsündeki "Aç" komutu ile istediğiniz müzik parçalarını seçin (dördüncü adımda olduğu gibi). Ardından, pencerenin sol kısmında yer alan "CD veya Aygıta kopyala" seçeneğine tıklayın.
Orjinal dvd nasıl kopyalanır?
Adım: Bilgisayarınıza AnyMP4 DVD Copy indirin ve kurun ve DVD sürücünüze bir disk yerleştirin. Programı başlatın ve "Source" açılır listesinden disk sürücünüzü seçin. 2. Adım: "Tam Kopya" modunu seçin ve "Hedef" menüsünde ISO görüntüsü veya DVD klasörü ile ilgili formatı seçin.
DVD'ye mp3 nasıl yüklenir?
Bilgisayarımıza Atılacak Müzikleri ( Şarkıları ) Bilgisayarımızın CTRL tuşuna basılı tutup Faremiz ile işaretliyoruz ve Faremizin Sağ tuşuna basarak Gönder > DVD RW Sürücüsü ( E ) : medya sürücüsüne yolluyoruz.