Editör
Efsanevi Üye
Çizim kalemi yerine ne kullanılır?
Bir diğer kullanacağımız malzememiz de pamuk oluyor. Pamuğu kalemimizin ucu olarak kullanıyoruz. Dokunmatik ekranla teması pamuk sağlıyor. Eğer kalemi yapmak istediğimizde evde pamuk bulunmuyorsa makyaj temizleyicinin içindeki bir miktar pamuğu ya da kulak çubuğunu da kullanabiliyoruz.
Telefon kalemi her telefona olur mu?
Dokunmatik kalem Android ve beraberinde iOs ile uyumlu olan pek çok modele sahiptir. Bu sayede kullanıcısı olacak kişinin telefonunun markası fark etmeksizin talep ettiği modele ulaşması mümkün bir duruma dönüşmektedir.
Tahta kalemi biterse ne olur?
Tahta kalemi biterse ne olur?
Kurumuş tahta kalemi nasıl tekrar yazar hale getirilir?
- Adım 1: Deodorant veya parfümü alın. Evinizde ya da o sırada kolayda ne varsa.
- Adım 2: Yazmayan kalemlerinizi bir araya toplayın.
- Adım 3: Kalemin ucuna birkaç fıs!
- Adım 4: Sonuç: Kaleminiz tekrardan yazar hale geldi!
S Pen hangi telefonlarda kullanılır?
SmartThings uygulamasını kullanarak S Pen Pro'nuzun konum bilgilerini açtığınızda tıpkı diğer Samsung Galaxy cihazlarınızda olduğu gibi kaleminizin yerini takip etmenize yardımcı olur. * Android 8.0 veya üstü sürüme ve 2GB RAM veya üstüne sahip Samsung Galaxy cihazları ile uyumludur.
Hangi tabletlerde kalem kullanılır?
Kalem ile tablet
- 1.1 Samsung Galaxy Tab S7 + S-Pen.
- 1.2 Apple iPad Air + Kalem 2. Nesil.
- 1.3 Huawei MatePad 11 + M-Kalem.
Tahta kalemin ucu bitince ne yapılır?
Tahta kalemin ucu bitince ne yapılır?
Kurumuş tahta kalemi nasıl tekrar yazar hale getirilir?
- Adım 1: Deodorant veya parfümü alın. Evinizde ya da o sırada kolayda ne varsa.
- Adım 2: Yazmayan kalemlerinizi bir araya toplayın.
- Adım 3: Kalemin ucuna birkaç fıs!
- Adım 4: Sonuç: Kaleminiz tekrardan yazar hale geldi!
Bitmiş bir tahta kalemi nasıl yazar?
Şeffaf bir materyale sarılı olan mürekkep süngerin içinde muhafaza edilmektedir. Süngerli yapıyı çıkarıp içerisine mürekkep damlatabilirsiniz. Kalemi kapattıktan sonra dik bir şekilde mürekkebin uç noktaya ulaşmasını sağlayabilirsiniz.