Son Konular

Cima ayagi ne demek?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Çima ayağı ne demek?

Çıma ayağı alçak tutucu bağlantılıdır. Metal malzemeden üretilmiştir. Düz dikiş tekniklerini Düzgün olarak dikme işlemini için kullanılır. Ayağın sol tarafındaki bölüm yaylı ve daha yüksektir.

Saten ayağı ne işe yarar?

Saten ayağı, dantel sarma ve düz sarma yaparken kullanılır. Dikerken ayağın altında görüneceği için çizgilerin daha düzgün dikilmesine yardımcı olur.

Çıma ne demek?

Çıma ne demek?
Cima, eski dilde kullanılan ve İnsanlarda çiftleşme, cinsel ilişki anlamına gelen Arapça kökenli sözcüktür.

Teflon dikiş makinesi ayağı ne işe yarar?

Teflon dikiş makinesi ayağı ne işe yarar?
Genel amaçlı olarak kullanılabilir. Deri ve kaygan kumaşların dikişinde mükemmel sonuç verir. Düzgün ve devamlı besleme için tasarlanmıştır.

Kör dikiş ne demek?

Kumaş düz bastırıldığında, kumaşın önündeki iğnenin girdiği noktalar "kapanır" ve dikiş neredeyse hiç görünmez. Dahası, kılavuz kanat katlanmış olan kenara olan mesafenin aynı olmasını sağlayarak etek baskısının düzgün ve tutarlı şekilde dikilmesine olanak verir.

Fermuar ayağı nedir?

Gizli fermuar ayağı ayak tabanı şeklindedir. Gizli Fermuar ve Fitil Dikmek için Kullanılır. Alçak tutucu bağlantısı olan singer ev tipi dikiş makineleri için uyumludur. Singer marka dışında Alçak tutucu bağlantılı tüm ev tipi dikiş makineleri için uyumludur.

Singer ayak üst parçası ne işe yarar?

Singer ayak üst parçası ne işe yarar?
Ayak üst parçası, çeşitli dikiş fonksiyonlarında kullanılan ayaklar için baskı ayağı tutucusudur. Tüm normal düşük şaft dikiş makinelerini ayak üst parçası ile, sabit ayak kullanmak için dönüştürebilirsiniz.

Gaze dikişi ne demek?

Gaze dikişi ne demek?
 Gaze, 0,5 cm'den veya bir makine ayağından yapılan üst dikiştir. Çıma gaze dikişi ile birlikte de kullanılır.

Çıma dikiş ne demek?

Çıma, giyim eşyasında kenar kısmının 1 mm. üzerinden yapılan dikiş olarak adlandırılmaktadır. Süs dikişi türlerinden olan çıma, dikiş terimi olarak oldukça sık kullanılmaktadır. Elbiseler, etekler ve çocuk kıyafetleri başta olmak üzere giyim eşyalarının birçok bölümüne uygulanabilmektedir.

Çıma Ez Daye ne demek?

Evet, ordaydım, gördüm, yaşadım, şahitlik ederim.

Çıma ayağı, dikiş makinelerinde kullanılan bir ayağın adıdır. Alçak tutucu bağlantılıdır ve genellikle metal malzemeden üretilmiştir. Düz dikiş tekniklerinde düzgün dikiş işlemi için kullanılır. Ayağın sol tarafındaki bölüm yaylı ve daha yüksektir, bu da dikiş sırasında kumaşın daha rahat ilerlemesini sağlar.

Saten ayağı ise dantel sarma ve düz sarma yaparken kullanılan bir ayağın adıdır. Dikerken ayağın altında görüneceği için çizgilerin daha düzgün dikilmesine yardımcı olur.

Teflon dikiş makinesi ayağı genel amaçlı olarak kullanılabilir ve özellikle deri ve kaygan kumaşların dikişinde mükemmel sonuçlar verir. Düzgün ve devamlı besleme için tasarlanmıştır, böylece dikiş işlemi daha kolay ve düzgün olur.

Kör dikiş, kumaşın düz bastırıldığında iğnenin girdiği noktaların kapanması sonucunda neredeyse hiç görünmeyen bir dikiş türüdür. Ayrıca, kılavuz kanat sayesinde etek baskısının düzgün ve tutarlı şekilde dikilmesine olanak sağlar.

Fermuar ayağı, gizli fermuarları ve fitilleri dikmek için kullanılan bir ayak türüdür. Alçak tutucu bağlantısı olan singer ev tipi dikiş makineleri ile uyumludur.

Singer ayak üst parçası, çeşitli dikiş fonksiyonlarında kullanılan ayaklar için baskı ayağı tutucusudur. Bu parça sayesinde farklı dikiş ayaklarını kullanabilir ve dikiş işlemlerinizi daha kontrollü bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Gaze dikişi, genellikle 0,5 cm'den daha ince bir dikiş yöntemidir ve makine ayağıyla yapılır. Çıma gaze dikişi ile birlikte kullanılabilir.

Çıma dikiş, giyim eşyalarında kenar kısmının 1 mm üzerinden yapılan bir süs dikişi türüdür. Elbiselerden eteklere, çocuk kıyafetlerinden diğer giysi parçalarına kadar birçok yerde kullanılabilir.

Çıma Ez Daye ifadesi ise "Evet, ordaydım, gördüm, yaşadım, şahitlik ederim." anlamına gelir. Bu ifade, bir durumu doğrulamak veya tanıklık etmek amacıyla kullanılabilir.

Dermoid kist ameliyat olmazsa ne olur?

Bagirsak kisalirsa ne olur?

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.362
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt