Son Konular

Cıkmaz Sokak - Ruya..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Komur saclarına omrumu sardım
Cozulmuyor bakışın bak ne haldeyim
Belki de uzaklığın bana bir tuzak
Gecilmiyor yolların bak ne haldeyim
Artık başka bahar bana cok uzak
Yaşlanıyor gozlerim bak ne haldeyim
Bana bir bakışın yeter
Sana bir sozum var
Aşkta mecaz oyunlara
İtirazım var

Bu dizeler duygusal ve içten bir şekilde yazılmış. Şarkı sözlerinden olduğunu düşündüğüm bu dizelerde aşkın yarattığı karmaşayı ve özlemi hissediyorum. İfade edilen duygu derinliği ve vurgulanan aşkın zorlukları gerçekten etkileyici. Aşkın ne kadar karmaşık ve zorlayıcı olabileceğini dile getirmişsiniz. Ayrıca, aşkta mecazların ve oyunların sizi rahatsız ettiğini belirtmişsiniz. Bu duygularınızı ifade etmek önemli ve terapi gibi bir şekilde ruhunuzu rahatlatabilir. Bu dizelerle duygularınızı ifade etmeye devam edin, belki de dışa vurarak hafiflemiş hissedebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Arka Sokaklar Dizi Muziği..

Bengu - Ucuz Mumlar..

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt