Editör
Efsanevi Üye
Cihaz Doğrulama nasıl yapılır?
Android cihazınız çevrimdışı Android telefonunuz internete bağlı olmasa da kimliğinizi doğrulamak için onu kullanabilirsiniz. Google oturum açma sayfasında kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. Android telefonunuza güvenlik kodu isteyin'e dokunun. Ekranda gösterilen talimatları uygulayın.
Telefon cihaz doğrulama kodu nedir?
Telefon cihaz doğrulama kodu nedir?
Yeni bir cihazdan veya web sitesinden hesabınıza giriş yaptığınızda, kimliğinizi doğrulamak için şifrenizi ve altı haneli bir doğrulama kodunu girmeniz gerekir. Güvenlik doğrulama kodunu güvenilir bir cihazdan ya da SMS mesajı veya e-posta adresinden alabilirsiniz.
Konum Doğrulama nasıl yapılır?
Konum Doğrulama nasıl yapılır?
Android telefon veya tabletinizden Google Benim İşletmem uygulamasını açın. Doğrulamak istediğiniz işletmeyi seçin. Posta kartınızdaki 5 haneli doğrulama kodunu girin. Kodu gönderin….İşletmenizi postayla doğrulama
- Adım: Posta kartınızı alın.
- Adım: Kodunuzu güvende tutun.
- Adım: Doğrulama kodunuzu girin.
Google'dan doğrulama kodu nedir?
Hesabınıza bir kurtarma telefon numarası eklediyseniz Google, kısa mesajla size bir kod gönderebilir. Bu kod, şifrenizi sıfırlamanıza ve hesabınıza tekrar erişim sağlamanıza yardımcı olabilir.
Kimlik doğrulama işlemi nasıl yapılır?
Kimlik doğrulama işlemi nasıl yapılır?
Artık twitter.com, iOS İçin Twitter veya mobile.twitter.com üzerinden hesabınıza giriş yaptığınızda telefonunuza giriş sırasında kullanmanız için altı basamaklı bir kod gönderilir. Kimlik doğrulama uygulaması 'nın yanındaki kaydırıcıya dokunun.
Kimlik doğrulama uygulamanızla Twitter hesabınıza giriş yapmak?
Kimlik doğrulama uygulamanızla Twitter hesabınıza giriş yapmak?
Artık kimlik doğrulama uygulamanızla Twitter hesabınıza giriş yapmak için kodları görüntüleyip kullanabilirsiniz. Twitter.com'da ya da iOS İçin Twitter, Android İçin Twitter veya mobile.twitter.com'u kullanarak başka bir cihazdan hesabınıza giriş yaptığınızda telefonunuza bir anlık bildirim gönderilir.
Twitter hesabınız için iki faktörlü kimlik doğrulama vardır.?
İki faktörlü kimlik doğrulama, Twitter hesabınız için ek bir güvenlik katmanıdır. Giriş yapmak için yalnızca şifre girmek yerine, bir kod girebilir veya bir güvenlik anahtarı kullanabilirsiniz. Bu ek aşama, hesabınıza yalnızca sizin erişmenizi sağlamaya yardımcı olur.