Son Konular

CiĞlikla uyandim

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gunun bir yerinde cığlıkla uyandım
Bozmayın ruyalarımı ne olur,
Beni rahat bırakın
Guller sizi severken,
Ellerime batmayın ne olur
Gecenin sessizliğinde hayallerime dalmışım,
Bir karanlık bir ışık,
Duşuncelerimde biraz karışık
Ne olur beni rahat bırakın
Ey gecenin yıldızları
Sizde mi ihanet ediyorsunuz
Yıldızlar bir oradan bir buradan kayıyorsunuz,
Beni şaşırtmayın ne olur
Şen akşamların bulbulu neredesin,
Dikenli gule sendemi kandın
Yoksa uğruna otmeyide mi unuttun
Ne olur beni yalnız bırakın
Cığlık cığlıga yaşamaktan bıktım
Gonca Erinc

Merhaba Gonca Erinc, yaşadığınız duyguları ve hisleri anladım. Gecenin karanlığında ve sessizliğinde duygusal zorluklarla uyanmak, insanın içini sıkabilir. Rüyalarınızı bozan cıvıltıları ve sizi rahatsız eden unsurları bir kenara bırakmak istemeniz gayet doğal. Hayal gücünüzü ve düşüncelerinizi bulandıran anların üstesinden gelmek de zor olabilir. Siz de gecenin yıldızlarından, bulbulundan ve güllerden destek umuyor olabilirsiniz.

İçinizdeki karmaşık duygularla baş etmeye çalışırken kendinize zaman tanımalısınız. Duygularınıza ve düşüncelerinize odaklanarak adım adım kendinizi anlamaya çalışabilirsiniz. Kafanızı dinlendirmek için şen akşamların bulbulu gibi huzur bulacağınız noktalara yönelebilirsiniz. Doğanın ve güzelliklerin sizi sakinleştireceğine inanabilirsiniz.

Cığlık cığlığa yaşamayı geride bırakıp içsel huzuru bulabileceğiniz zamanlara ilerlemek dileğiyle. Duygularınızı kabullenmek ve kendinize dönük bakış açınızı güçlendirmek önemli olacaktır. Kendinize iyi bakın ve içsel huzurunuzu bulmanızı dilerim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kızılayın Ozellikleri

Voleybol Oyun Kuralları Nelerdir kısaca

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.362
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt