Modoratör
Efsanevi Üye
Çift Kapılı buzdolabı ne demek?
Çift kapılı ( top-freezer ) buzdolabı deyince akla gelen, üst kısımda dondurucu bölme ve alt kısımda soğutucu kısmı bulunan klasik bir buzdolabı türüdür. Diğer modellere kıyasla maliyeti daha düşüktür ve bu da üstten donduruculu buzdolabı türünü öne çıkaran özelliklerinden biri sayılır.
VitaminZone mu mavi ışık mı?
Arçelik, buzdolaplarında kullandığı mavi ışık teknolojisindeki uzmanlığıyla gün döngüsü teknolojisi VitaminZone'u geliştirdi. Dark Inox renkli buzdolabındaki FullFresh+ teknolojisi sebzelik içerisindeki nem oranını taze yeşillikler, sebze ve meyveler için en ideal seviyede tutuyor.
A +++ buzdolabı nedir?
A +++ buzdolabı nedir?
Aşağıda A++ ve B sınıfları arasında günlük elektrik tüketimi açısından bir buzdolabı karşılaştırılmıştır: A++ enerji sınıfında bir buzdolabı günde 0.5 kw elektrik harcar. A+ enerji sınıfında bir buzdolabı günde 1.1 kw, senede 300 kw enerji harcar.
Neofrost ile NoFrost arasındaki fark nedir?
Neofrost ile NoFrost arasındaki fark nedir?
Karlanma olmasının sebebi, iç kanallar soğuduğunda dolabın içinin hala sıcak olmasıdır. No frost buzdolabında ise buharlaşma yöntemiyle gıdalar soğutulur. Böylece farklı sıcaklıklar oluşmaz, karlanma yaşanmaz, gıdalar dolap yüzeyine ya da birbirlerine yapışmaz. No frost makinelerde karlanma yerine kristallenme görülür.
Ne kadar sıcak bir buzdolabı var?
Evimde kullandığım No-Frost çift kapılı (Dondurucu Üstte) BEKO'nun BK 9470 NF modeli. Son günlerde dolabın üst kısmının normalde olduğu gibi soğutup, alt kısmının ise soğutmaması, hatta hiç soğutmaması (oda sıcaklığı) sorunu üzerine bir de ben el atayım şu buzdolabı işine dedim.
Kimdir buzdolabı altı?
8 yıl önce açıldı, 89 yorum yazıldı. Buzdolabım Altı, Alt Bölmesini Soğutmuyor, Dondurucu Bölümü Normal Soğuturken Alt Bölmesinde Soğutma, Soğukluk Yok..!
Peki, buzdolabının alt kısmı soğutmıyordu?
Peki, buzdolabının alt kısmı soğutmıyordu?
Son günlerde dolabın üst kısmının normalde olduğu gibi soğutup, alt kısmının ise soğutmaması, hatta hiç soğutmaması (oda sıcaklığı) sorunu üzerine bir de ben el atayım şu buzdolabı işine dedim. Farklı zamanlarda bir çok kez de, alt katın tavanındaki ızgara şeklindeki delikten su damlıyor, bazen de bu damlalar orada donup kalıyordu.
Hangi dolabın İçi buz doluysa?
Hangi dolabın İçi buz doluysa?
Ama Dolabın İçi Buz Doluysa Gelen Teknisyen Dolabınızın Fişini Çekerek 24-48 Saat Sonra Tekrar Geleceğini Belirtebilir, Buzların Erimesi İçin. Su Kanallarının Tıkanması Size Çok Büyük Bir Masraf Çıkarmaz Hatta En Uygun Fiyatlı İşlemlerdendir.