T
theking
Churchill (Çörçil) Tanımı İçin Malzemeler
1 adet sade maden suyu (soğuk)
1 adet orta uzunluk limon
1 çay kaşığının ucu ile tuz
İçi ve süsleme için ;
Limon yahut istediğiniz bir meyve yada taze nane kullanabilirsiniz
Churchill (Çörçil) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak bir tane limonumuzu güzelce sıkalım.
Ardından bardağımızı alalım ,uzun bir bardak yahut benim kullandığım üzere uzun bi kadeh kullanırsak daha güzel olur .
İçine tuzumuzu atalım, isteğe nazaran tuzunu arttırabilir yada eksiktebilirsiniz.
Tuzun üzerine sıktığımız limonu dökelim ,daha sonra sade sodamızı yavaş yavaş ek edelim lakin asla süratli dökmeyin yoksa köpürdüğü için taşar .
Daha sonra istediğiniz formda meyve takın ,nane yaprağı kullanabilirsiniz.Bir iki yaprak nasıl sunum yapmak isterseniz size kalmış ben karıştırmadan sunuyorum bu formda harikulade oluyor .
Her gün tüketebileceğiniz bu lezzeti sizlerede tavsiye ederim umarım denersiniz şimdiden afiyet olsun lütfen soğuk tüketiniz .
Churchill (Çörçil) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet sade maden suyu (soğuk)
1 adet orta uzunluk limon
1 çay kaşığının ucu ile tuz
İçi ve süsleme için ;
Limon yahut istediğiniz bir meyve yada taze nane kullanabilirsiniz
Churchill (Çörçil) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak bir tane limonumuzu güzelce sıkalım.
Ardından bardağımızı alalım ,uzun bir bardak yahut benim kullandığım üzere uzun bi kadeh kullanırsak daha güzel olur .
İçine tuzumuzu atalım, isteğe nazaran tuzunu arttırabilir yada eksiktebilirsiniz.
Tuzun üzerine sıktığımız limonu dökelim ,daha sonra sade sodamızı yavaş yavaş ek edelim lakin asla süratli dökmeyin yoksa köpürdüğü için taşar .
Daha sonra istediğiniz formda meyve takın ,nane yaprağı kullanabilirsiniz.Bir iki yaprak nasıl sunum yapmak isterseniz size kalmış ben karıştırmadan sunuyorum bu formda harikulade oluyor .
Her gün tüketebileceğiniz bu lezzeti sizlerede tavsiye ederim umarım denersiniz şimdiden afiyet olsun lütfen soğuk tüketiniz .
Churchill (Çörçil) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı