Son Konular

Chlorophytum bitkisi ne ile uretilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Chlorophytum bitkisi ne ile üretilir?

Çiçek sapının uç ve ortalarında kendi kendine ortaya çıkan yaprak kümelerinden oluşmuş yavrular, toprağa değince köklenirler. Çoğaltma işlemi bu yavrulardan kolaylıkla yapılır. Saksı yetiştiriciliğine uygundur. Bu bitki ev bitkisi olarak çok ünlüdür.

Kurdele çiçeği neden sararır?

Çok fazla güneşe ihtiyaç duymayan kurdele çiçeğini ışık alan bir yere koymanız yeterlidir. Çok fazla rüzgar alan bir yere yerleştirirseniz yapraklarında sararmalar olabilir.
Kurdele nakışı malzemeleri nelerdir?
Malzemeleri arasında ise ahşap kasnak, keten tarzı kumaş (seyrek dokulu), ipek veya sentetik kurdeleler, kurdele iğnesi, ipek veya pamuklu nakış iplikleri, makas, pul, boncuk, karbon kağıdı, desen şablonu veya dijital baskı resim bulunuyor.

Kurdele hangi kumaştan yapılır?

Organze kumaşlar, ipek ve organze kurdeleler kullanılır.

Chlorophytum nasıl çoğaltılır?

Kurdele çiçeğinin çoğaltma bitkinin köklerinden ayırma yöntemiyle olabilir. Bitkinin kökünden çıkarak üst kısımlara uzanan ince kısımlar bitkiye benzeyen yeni bitkiler oluşturur. Bu yöntem hem kolay hem de zahmetsizdir.
Kurdele çiçeğine ne iyi gelir?
Kurdele Çiçeğinin Faydaları
Ana vatanı Afrika olan bu çiçek, yumru kökleri sayesinde su depolayabilir. Yaz aylarında haftada iki, kış aylarında ise haftada bir sefer olmak üzere çiçeğinizi sulayabilirsiniz.
Telgraf Çiçeği Nasıl Çoğaltılır?
- Büyük saksıda yer alan telgraf çiçeğinin köklerini dikkatlice inceleyin.
- Sürgün veren kökleri ayırın ve küçük bir saksı içine yeni toprakla dikin.
- Bu şekilde 3 hafta sonra telgraf çiçeğiniz yeni yerinde sağlıklı şekilde büyümüş olacaktır.
Kurdele çiçeği zararlı mı?
Kurdele çiçeği, hem sağlıklı bir bitki türü hem de dayanıklı bir türü olması ile tanınır. Bu bakımdan evlerimizde rahatlıkla bakımını yapabileceğimiz bitki türleri arasında ilk sıralarda yer alır.

Dag cilegi nerede bulunur?

En iyi sineklik hangisi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt