- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Ceyda Erem Eşi Kimdir? Sorusu son dönemde oldukça fazla araştırılan konular arasında yer alıyor. Ceyda Erem, Türk televizyon ve sinema dünyasının sevilen oyuncuları arasında yer alıyor. Kendisi evli ve iki çocuk annesi olarak biliniyor. Eşi ise kamera arkasında çalışan bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Ceyda Erem'in kariyeri boyunca birçok başarılı projede yer aldığı görülüyor. Son dönemde ise özellikle "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" dizisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Ceyda Erem'in eşiyle birlikte mutlu bir evlilik sürdürdüğü biliniyor.
İçindekiler
Ceyda Erem, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İlk olarak 2007 yılında "Pars: Narkoterör" filminde rol almıştır.
Ceyda Erem'in doğum tarihi bilinmemekle birlikte, 2021 itibariyle 35-40 yaşları arasında olduğu tahmin edilmektedir.
Ceyda Erem, İstanbul'da doğmuştur.
Ceyda Erem, "Kavak Yelleri", "Küçük Sırlar", "Güzel Köylü", "Karadayı", "Adını Feriha Koydum" gibi dizilerde rol almıştır.
Ceyda Erem'in eşi hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem, "Pars: Narkoterör", "Güneşi Gördüm", "Mavi Gözlü Dev", "Çılgın Dersane" gibi filmlerde rol almıştır.
Ceyda Erem'in boyu hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem, "Kavak Yelleri" dizisinde "Zeynep", "Küçük Sırlar" dizisinde "Zeynep", "Güzel Köylü" dizisinde "Feride", "Karadayı" dizisinde "Sema", "Adını Feriha Koydum" dizisinde "Gülsüm" karakterlerini canlandırmıştır.
Ceyda Erem'in Instagram hesabı "@ceydaerem1" adresinde bulunmaktadır.
Ceyda Erem, oyunculuk kariyerine 2007 yılında "Pars: Narkoterör" filmindeki rolü ile başlamıştır. Daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır.
Ceyda Erem'in ailesi hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem'in hangi okuldan mezun olduğu hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem'in herhangi bir ödülü bulunmamaktadır.
Ceyda Erem'in rol aldığı reklamlar hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem, tiyatro oyunlarında yer almamıştır.
Ceyda Erem, "Kavak Yelleri" dizisinde "Zeynep", "Küçük Sırlar" dizisinde "Zeynep", "Güzel Köylü" dizisinde "Feride", "Karadayı" dizisinde "Sema", "Adını Feriha Koydum" dizisinde "Gülsüm" karakterlerini canlandırmıştır.
Ceyda Erem'in hobileri hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem'in hangi sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığı hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem'in hangi takımı tuttuğu hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem eşi kimdir?
6. İbrahim Kendirci, "Kara Sevda" dizisinde Kemal rolünde yer aldı.
7. Çift, "Kara Para Aşk" dizisinde de birlikte rol aldı.
8. İbrahim Kendirci, 2012'de "Best Model of Turkey" yarışmasında birinci seçildi.
9. Ceyda Erem, "Kırgın Çiçekler" dizisinde rol aldı.
10. İbrahim Kendirci, 2018'de "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde Oktay rolünde yer aldı.
İçindekiler
Ceyda Erem kimdir?
Ceyda Erem, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İlk olarak 2007 yılında "Pars: Narkoterör" filminde rol almıştır.
Ceyda Erem kaç yaşında?
Ceyda Erem'in doğum tarihi bilinmemekle birlikte, 2021 itibariyle 35-40 yaşları arasında olduğu tahmin edilmektedir.
Ceyda Erem nereli?
Ceyda Erem, İstanbul'da doğmuştur.
Ceyda Erem hangi dizilerde oynadı?
Ceyda Erem, "Kavak Yelleri", "Küçük Sırlar", "Güzel Köylü", "Karadayı", "Adını Feriha Koydum" gibi dizilerde rol almıştır.
Ceyda Erem'in eşi kimdir?
Ceyda Erem'in eşi hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem hangi filmlerde oynadı?
Ceyda Erem, "Pars: Narkoterör", "Güneşi Gördüm", "Mavi Gözlü Dev", "Çılgın Dersane" gibi filmlerde rol almıştır.
Ceyda Erem'in boyu kaç?
Ceyda Erem'in boyu hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem hangi karakterleri canlandırdı?
Ceyda Erem'in Instagram hesabı nedir?
Ceyda Erem'in Instagram hesabı "@ceydaerem1" adresinde bulunmaktadır.
Ceyda Erem'in hayatı hakkında bilgi verir misiniz?
Ceyda Erem, oyunculuk kariyerine 2007 yılında "Pars: Narkoterör" filmindeki rolü ile başlamıştır. Daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır.
Ceyda Erem'in ailesi kimdir?
Ceyda Erem'in ailesi hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem hangi okuldan mezun oldu?
Ceyda Erem'in hangi okuldan mezun olduğu hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem'in hangi ödülleri var?
Ceyda Erem'in herhangi bir ödülü bulunmamaktadır.
Ceyda Erem'in rol aldığı reklamlar nelerdir?
Ceyda Erem'in rol aldığı reklamlar hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem'in rol aldığı tiyatro oyunları nelerdir?
Ceyda Erem, tiyatro oyunlarında yer almamıştır.
Ceyda Erem hangi karakterleri canlandırdı?
Ceyda Erem'in hobileri nelerdir?
Ceyda Erem'in hobileri hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem hangi sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı?
Ceyda Erem'in hangi sosyal sorumluluk projelerinde yer aldığı hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem'in hangi takımı tuttuğu biliniyor mu?
Ceyda Erem'in hangi takımı tuttuğu hakkında herhangi bir bilgiye rastlanmamıştır.
Ceyda Erem Eşi Kimdir?
| Ceyda Erem eşi kimdir? |
| 1. Eşi İbrahim Kendirci. |
| 2. Kendisi de oyuncudur. |
| 3. İkili 2013'te evlendi. |
| 4. Çiftin bir çocuğu var. |
| 5. İbrahim Kendirci, "Kara Sevda" dizisinde rol aldı. |
Ceyda Erem eşi kimdir?
6. İbrahim Kendirci, "Kara Sevda" dizisinde Kemal rolünde yer aldı.
7. Çift, "Kara Para Aşk" dizisinde de birlikte rol aldı.
8. İbrahim Kendirci, 2012'de "Best Model of Turkey" yarışmasında birinci seçildi.
9. Ceyda Erem, "Kırgın Çiçekler" dizisinde rol aldı.
10. İbrahim Kendirci, 2018'de "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde Oktay rolünde yer aldı.