Son Konular

Cep Telefon adimlari nasil sayiyor?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Cep Telefon adımları nasıl sayıyor?

Akıllı saat/bileklik ve telefonların çoğunda askeri seviyede ivmeölçerler kullanılıyor. Bu ivmeölçerlere gelen veriler, kullanıcının hareket güçlerini hesaplıyor. Hesaplanan güç de sonrasında MET'e yani Metabolik Eşdeğer isimli parametreye dönüştürülüyor.
Adım sayacı nasıl çalışır?
Dijital adımsayarlar, daha yeni ve gelişmiş teknoloji kullanarak adım sayarlar. Cihazın içerisinde yer alan bir yazılım, atılan adımları kaydeder. Eski tip cihazlarda yer alan topun yerine, dijital olanlarda jiroskop ya da benzeri bir donanım yer almaktadır.
Android adım sayar var mı?
StepsApp Adımsayar Bu çizelge üzerinde günlük atılan adımları gösteriyor. Android 5.0 ve üzeri için destek sunan uygulamanın widget olarak kullanılması da mümkün. Bu şekilde telefonunuzun ana ekranında sürekli olarak kaç adım atıldığına ilişkin verileri alabiliyorsunuz.

Redmi telefonda adım sayar nasıl çalışır?

Merhabalar Bildiğiniz gibi xioami telefonlarda varsayılı adımsayar özelliği bulunmamakta.Aslında cihazlarda varda patent veya yasal izin olayından deaktif edilmiş.Özelliği açtığınızda geçmişe dönük adımsayar kayıtlarının tutulduğunu göreceksiniz. Özelliği açmak için ise bölgeyi Endonezya yapmanız yeterli.
Xiaomi telefonlarda adım sayar var mı?
Adımsayar özelliğini Mi Health ile kullanabilirsiniz. Ancak o uygulama cihazlarda yüklü olmasına rağmen Türkiye'de henüz kullanıma açık değil. Mi Health uygulamasını APK olarak yükleyerek veya Ayarlar'dan bölgenizi Hindistan/Endonezya yaparsanız kullanabilirsiniz.
En iyi adim sayar uygulamasi hangisi?
Pacer. Profesyonel bir adım sayar uygulaması kullanmak istiyorsanız en iyi seçeneklerden birisi Pacer uygulaması olacaktır. En iyi adımsayar uygulamaları içerisinde yer alan programın hassas adım takibi özelliği de var. Bu da adımları % 100 doğru saydığını gösteriyor.
Xiaomi telefonlarda adım sayar nerede?

Rancher Kubernetes nedir?

Is Alex from COD MW Ghost?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt