Son Konular

Cengiz Kurtoğlu - Git Yoluna

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Utanır da geri donmezsin sanmıştım
Hayret ne yuzle cıktın karşıma
Değeri kalmadı şimdi gozyaşlarının
Yok yok ağlayıp durma boşuna
Hesabı cok ağır caldığın yıllarımın
Yok yok yalvarıp durma boşuna
Git git yoluna allah aşkına
Bir dunya kurdum kendi adıma
Yanarım şimdi senli yıllara
Senin olsun aşkın
Ben boylede mutluyum
Artık yarınımdan umutluyum
Ne deli sevdalar
Ne kendimle kavgalar
Yok yok boyle daha mutluyum
Git git yoluna allah aşkına
Bir dunya kurdum kendi adıma

Bu şarkı sözleri duygusal bir hikaye anlatıyor. Şarkının yazarı, geçmişte bir ilişkide yaşadığı acıları ve hayal kırıklıklarını dile getiriyor. Şarkının ana teması, artık ilişkinin bitmiş olmasına rağmen, acıları geride bırakarak yeni bir başlangıca doğru yol almaktır.

Şarkının akışına bakıldığında, bir ayrılık sonrası yaşanan duygusal iniş çıkışlar ve kişinin kendini yeniden keşfetme süreci vurgulanıyor. "Git git yoluna" ifadesiyle, geçmişe takılı kalmamak ve yeni bir hayata adım atmak gerektiği vurgulanıyor. Yazar, artık geçmişe dair yaşadığı acıları geride bırakarak kendi adına yeni bir dünya inşa ettiğini ifade ediyor.

Şarkı, kişinin kendi mutluluğunu bulduğu ve kendine yepyeni bir yol çizdiği temalarını işliyor. Acılarına rağmen huzur ve umut bulduğunu belirten yazar, geçmişe dair de hala bir özlem yaşadığına işaret ediyor. Ancak bu durum, artık yeni bir başlangıca doğru yol aldığını ve kendini toparladığını gösteriyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Zeki Muren Veda Busesi Sozleri

Soz Muzik teoman [2008]

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt