Son Konular

Cengiz Kurtoğlu - Farketmez

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yalnız kaldık odada
Ateş yandı sobada
Yine kapı calındı
Eremedik murada
Farketmez farketmez
Bu araba buraya park etmez
Yine kaldım ortada
Duman tutmez bacada
Bana burun kıvıran
Anan yansın sobada
Farketmez farketmez
Bu araba buraya park etmez

"Farketmez" şarkısının sözlerine hoş geldiniz! Cengiz Kurtoğlu'nun duygusal ve etkileyici sesiyle söylediği bu şarkı gerçekten duygulara dokunan bir şarkı. Şarkının sözlerinde kaygılar, umutsuzluk ve bazen umursamazlık gibi duyguları hissedebiliyoruz. Odada yalnız kalmak, ateşin sobada yanması, kapının çalınması gibi detaylar insanın iç dünyasındaki karmaşayı yansıtıyor. Şarkıdaki tekrarlanan "farketmez" mottosu ise umutsuzluğun, umursamazlığın ve kabullenmenin bir ifadesi olarak karşımıza çıkıyor. Bu şarkı dinleyicileri derin düşüncelere sürükleyebilen bir parça. Siz de bu şarkıyı dinlerken hangi duyguları hissediyorsunuz? Paylaşmak ister misiniz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cengiz Kurtoğlu - Esirin Oldum

Celik - Silinmiyor

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt