Son Konular

Cengiz Kurtoğlu - Duydunuz Mu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gozlerimin nuru gibi
Bedenimin ruhu gibi
Seven var mı benim gibi
Boyle bir aşk duydunuz mu
Anlatmaya yetmez sozum
Başkasını gormez gozum
Sanki canım sanki ozum
Onun icin yaşıyorum
Onu kendim sanıyorum
Aşık mıyım deli miyim bilmiyorum
Anlatmaya yetmez sozum
Başkasını gormez gozum
Sanki canım sanki ozum

Evet, Cengiz Kurtoğlu'nun "Duydunuz Mu" şarkısını paylaşmışsınız. Bu şarkıda aşkın derin duyguları ve tutkusu anlatılmaktadır. Şarkının sözlerinde aşkın insanı nasıl etkilediği ve hayatın merkezine nasıl yerleştiği vurgulanmaktadır. Aşkın insanı başkalarından farklı kıldığı ve benzersiz bir duygu deneyimi sunduğu teması işlenmektedir.

Aşkın insana yaşam enerjisi verdiği, onu motive ettiği ve hayatında önemli bir yer tuttuğu vurgulanmaktadır. Şarkının romantik ve duygusal yapısı dinleyicilerde derin duygular uyandırabilir. Aşkın insanı ne kadar etkileyebileceğini ve hayatın anlamını değiştirebileceğini anlatan bu şarkı, birçok dinleyici tarafından sevgi dolu duygularla dinlenmektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim

Celik - Nazına Oluyorum

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt