Son Konular

Cem Adrian Beni Bırakma şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Cem Adrian Beni Bırakma şarkısı sozu
beni bırakma şarkısı sozleri cem adrian 2019
Belki guneş bi gun ikimiz icin doğar
Belki korkuları hayallerimiz boğar
O masal gunu gelinceye kadar
Susuyorum , susuyorum
Susadıkca yuzun duşer aklıma
Korkar oldum duşlemekten
Adını anarım coğalır sesim
Konuşmaktan duşunmekten ozlemekten
Gel bak bir elimde gokyuzu var hala
Otekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkularda benim umutlarda
Beni bırakma
Kimse kimsenin herşeyi olamazmış
Di'li gecmişten tek yaramsın sen
Sensiz kimsemiyim kimsesizmiyim bilmem ,
Hic bilmek istemem hatta duşunmem
Gel bak bir elimde gokyuzu var hala
Otekinde kayıp giden yıldızlar la la
Korkularda benim umutlarda
Beni bırakma

Cem Adrian'ın "Beni Bırakma" şarkısının sözleri yukarıda verilmiştir. Şarkıda duygusal bir atmosfer hakimdir ve aşk, kaygı, umut gibi temalar işlenmektedir. Şarkıda aşkın karmaşıklığı ve güçlü bağlar üzerine vurgu yapılırken, birlikte yaşanan anıların değerine ve ayrılığın getirdiği acılara dikkat çekilmektedir. Ayrıca, geleceğe dair umutlar ve korkular da şarkının merkezinde yer almaktadır. Cem Adrian'ın duygu dolu sesiyle şarkının etkileyici bir hava yakaladığı söylenebilir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bertuğ Cemil İcimden Şehirler Geciyor şarkı sozu

Teoman-İrem Candan Bana Oyle bakma

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt