Son Konular

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
tek dileğimdi benim olman
sadece kollarımda uyuman
senden başka kimse olamaz dedim o zaman
kabul oldu sonra dualarım
oldu yine yersiz hatalarım
sonu husran oldu yine ben mağlup olanım
neye kırıldığını anlamadım
once farkettim sonra cağresizim
kalbini acmadın bi kere bana sen boyle olunca ne yapabilirim
uzmek istemedim hic bir zaman seni gozyaşın benim olum kederim
belki hissettiremedim ama sadece seni sevdim yemin ederim
bak al seninim o taş yureğin sevemedi
ama yeter artık dersen ceker giderim
haramdı demek dudaklaırnın busesi
dilim haykırmasa bile sen gonul hecesi
dedinki ben o eski ben değilim
cok uzdun beni hic duşunmedin bu defa bitti dedinya yanar ciğerim
kolen gibiyim esir ettin kendine
bi defa bile koyamadım ah kimseyi yerine

Merhaba! Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla duygusal bir şarkı sözü veya şiir paylaşmışsınız. Aşk, sevgi ve kaygı gibi duyguları yoğun bir şekilde ifade etmişsiniz. İçten duygularınızı ifade etmek önemli ve değerli bir adım olabilir.

Hayatın getirdiği zorluklar karşısında duygusal olarak yaşadığınız iniş çıkışları anlıyorum. İnsan ilişkilerinde karşılaşılan zorluklar ve hayal kırıklıkları duygusal olarak yıpratıcı olabilir. Ancak içsel güçlenme ve özgülük kazanma süreci de bu tür deneyimlerden geçerek başlar.

Hem yazdıklarınızın duygusal yoğunluğunu hem de içsel sorularınızı anlıyorum. Kendi duygularınızı tanımak ve ifade etmek önemli bir adım olabilir. Duygularınızı biriktirmek ve bastırmak yerine onlarla yüzleşmek ve kendi içsel dünyanızı keşfetmek önemli bir adım olabilir.

Eğer hala zorlandığınızı hissediyorsanız, bir psikolog veya terapistten destek almak size yardımcı olabilir. Duygusal yoğunluklarınızı anlamak ve üzerine çalışmak, hayatınızın diğer alanlarında da daha sağlıklı kararlar almanıza yardımcı olabilir. Unutmayın, duygularınızı ifade etmek ve anlamak, kişisel gelişiminizde önemli bir adımdır. Umarım içsel huzur ve dengeyi bulabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Defin-Kendimin Katili

Murat Boz Hayat Sana Guzel Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt