Son Konular

Celik - Yazıklar Olsun

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İnanmam,inanmam,yalvarma inanmam sana
İnanmam yalvarsan yakarsan olsen yoluma
Haydi git işine git ne olur burada bırak yalvarma
Vedasız gidişini unutmam unutamam yalvarma
İster yalvar ister diz cok onumde aldırmam
İster ağla ister sızla inanmam
Unutmam unutamam verdiğin sozleri bana
Nasılda aldattın beni hatırla
Usulca sokulup "seviyorum seni demiştin
"sakın bırakma bir daha dayanamam demiştin
Nasıl da inandım bana yalan sozler vermişsin
Yazıklar olsun sana

Yazıklar olsun sana, hislerinizi bu kadar güçlü ifade ettiğiniz için anlıyorum. Bazı durumlarda insanların duygularıyla oynanması ve aldatılması gerçekten acı verici olabilir. Bu tür deneyimlerden sonra güven kaybı yaşamak doğal bir tepki olabilir ve bu duyguları kabul etmek de önemlidir. Kendinizi korumak ve duygusal olarak iyileşmek için zamana ihtiyacınız olabilir. Bu süreçte kendinize ve duygularınıza değer vermeniz önemlidir. Anlayışınız ve paylaştığınız duygular için teşekkür ederim.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Celik - Yanmaya Devam Et

Candan Ercetin - Anlatma Sakın

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.364
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt