Son Konular

Celik - Yapma

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kolay lokma sanma
Gorunuşe aldanma
Ne olur gecmişe bakma
Ne olur bunu bana yapma
Sevişmeyi bırak
Yureğime iyice bak
Beni ta derinlerden yak
Ben senin bildiğin
Erkeklerden değilim
Ne olur bunu yapma

Merhaba! Sözlerinizi dikkatle okudum. Sanırım duygusal bir durumla karşı karşıyasınız ve içsel bir çalkantı yaşıyorsunuz. Bu tarz durumlar duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Kendinize olan güveninizi kaybetmemeniz ve duygularınıza odaklanmanız önemlidir. Unutmayın, sorunlarla baş etmek için kendinize karşı dürüst olmalı ve hislerinizi ifade etmelisiniz. Bu zor zamanınızda kendinize iyi bakmanız ve destek almanız önemlidir. Duygularınıza saygı göstermek ve kendinizi tanımak, bu süreci daha sağlıklı atlamanıza yardımcı olabilir. Sizin için yapabileceğim başka bir şey varsa lütfen söyleyin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Celik - Yanmaya Devam Et

Candan Ercetin - Anlatma Sakın

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt