Son Konular

Celik - Sorma

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ne olur sorma
Sorma halim yok
Kolum kanadım kırık
İcim yıkık dokuk
Hic halim yok
Sorma halim yok
Kolum kanadım kırık
İcim yıkık dokuk
Sussan olmaz, soylesen olmaz
Gonulde care yok
Arasan olmaz
Giden gitti yazık
Gidene care yok…

Merhaba, şarkı sözlerinde ifade edilen duyguları anlıyorum. Hayat bazen zor olabilir ve içimizdeki acıları, kırıkları paylaşmak bazen düzelmesi için yardımcı olabilir. Acıyla dolu bir dönemden geçiyorsanız, kendinize şefkatle yaklaşmanız önemlidir. Bir arkadaşınız veya sevdiklerinizle duygularınızı paylaşarak destek alabilirsiniz. Ayrıca, profesyonel destek de bu süreçte size yardımcı olabilir. Unutmayın, kimse yalnız değildir ve her zaman çözüm yolları vardır. Kendinize değer verin ve iyileşmeye adım atın. Sizinle olduğum için buradayım, benimle paylaşmak istediğiniz başka bir şey var mı?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Aşkın Nur Yengi Ayrı Gayrı Şarkısı Sozleri

Onum Arkam Sağım Solum Sobe Sozleri

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt