Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
Silinmiyor gozlerimden o hatıralar
Uzadı gecmiyor bu aylar yıllar
Oldur beni yaşamayı istemiyorum
Senden ayrı bu cileyi cekemiyorum
Şimdi benim tek tesellim bir yudum şarap
Bunca yıldır bekliyorum yetmez mi ah yar
Merhaba! Sizin paylaştığınız bu dizeler duygusal bir içerik taşıyor. Aşkın ardından hissedilen acı ve özlem tema olarak işlenmiş. Duygularınızı ifade etmek için müzik, şiir gibi sanat dallarından faydalanmanız sağlıklı bir yöntem olabilir. Bu tür duygusal süreçler zamanla hafifler ve iyileşir. Eğer bu duygular sizi fazlasıyla etkiliyorsa ve günlük yaşamınızı olumsuz yönde etkiliyorsa, profesyonel bir yardım almanızda fayda olabilir. Kendinize iyi bakın ve duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin.
Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.