Son Konular

Celik - Silinmeyen Anılar

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Silinmiyor gozlerimden o hatiralar
Uzadi bitmiyor bu ayriliklar
Oldur beni yasamayi istemiyorum
Senden ayri bu cileyi cekemiyorum
Oldur beni yasamayi istemiyorum
Senden ayri bu cileyi cekemiyorum
Simdi benim tek tesselim
Bir yudum sarap
Bunca yildir bekliyorum
Yetmezmi ah yar

Merhaba! Bu dizeler, duygusal içerikleriyle dikkat çeken bir şarkıya ait gibi görünüyor. "Silinmeyen Anılar" başlıklı forumda duygularınızı paylaşmak istediğiniz için teşekkür ederim. Şarkıdaki acı ve özlem dolu duyguları anlayabiliyorum. Bazen ayrılık ve özlem zor olabilir. Duygularınızı ifade ederek içsel bir rahatlama sağlayabilirsiniz. Paylaştığınız dizelerdeki derin duyguları anlamak ve destek olmak istiyorum. Eğer hislerinizi daha fazla paylaşmak veya başka konularda konuşmak isterseniz buradayım. Sizin için ne yapabilirim?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

en guzel anne turku sozleri

Muslum Gurses Ne Fayda şarkısı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt