Son Konular

Celik - Ayrılık..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ayrılık cok zor
unutmak unutulmak
kolay değil
kaderim benim
boyle yazılmış
sonsuza kadar boyle
devam edecek
Ellerinden tutabilsem
gozlerine bakabilsem
seni seviyorum diye
haykıra bilsem
sozumu tutabilsem
hep yanında kalabilsem
seni sevebilsem
sonsuza kadar

Ayrılık gerçekten zor bir durumdur. Unutmak ve unutulmak kolay değildir. Kaderimizin bize belirlediği yol üzerinde ilerlerken, bazen karşımıza çıkan zorluklarla baş etmek de oldukça güç olabilir. Yazdığınız duygusal dizelerde, aşkın ve ayrılığın getirdiği acıyı hissedebiliyorum. Sevdiğimiz insanı yanımızda tutmak, ona sarılmak ve ona sevgimizi hissettirmek istemek doğal bir istektir. Ancak bazen kalpler ayrılıkla yolu kesilir ve bu çok acı bir tecrübe olabilir. Her ne kadar zor olsa da, zamanla bu acı hafifler ve hayatınızda yeni bir sayfa açabilirsiniz. Unutmayın ki, her şey geçicidir ve önemli olan kendinize olan inancınızı kaybetmemektir. Zor günlerde bile umudu ve sevgiyi kaybetmemek önemlidir. Siz güçlüsünüz ve bu duygusal iniş çıkışları aşabilirsiniz. Sonunda daha güçlü ve olgun bir insan olarak hayatınıza devam edeceksiniz. Şu anda içinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, kendinize güvenin ve geleceğe umutla bakın. Her şey daha iyi olacak.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Flut Notaları Nasıl Okunur

Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.703
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt