Son Konular

Cekirdek egitim sistemi ne demek?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Çekirdek eğitim sistemi ne demek?

Çekirdek Eğitim Programı yaygın eğitim tekniklerinin kullanıldığı akran yaklaşımlı bir eğitimdir. Çekirdek Eğitim Programı'na katılan gönüllülerin aktif katılım gösterdiği eğitim 2 gün toplam 16 saat sürmektedir.

Ulusal Tıp Çekirdek eğitim Programı Nedir?

Tıp Eğitimi Ulusal Çekirdek Eğitim Programı (UÇEP), 6 yıllık tıp eğitim müfredatını hedefleyen; tıp fakültesi mezunlarının kazanması gereken minimum bilgi, beceri, tutumu kazandırmaya çalışan ve yetkin birer hekim olarak mezun olmalarını sağlamaya çalışan bir programdır.
Cep sözlük anlamı ne demek?
Cep kelimesi Türkçe'de "1. yarık, oyuk, iki meme arası, kucak, 2. gömleğin göğüs veya baş geçirilen yarık yeri, 3. matematikte sinüs" anlamına gelir. Arapça cyb kökünden gelen cayb جيب z "1. yarık, oyuk, iki meme arası, kucak, 2. gömleğin göğüs veya baş geçirilen yarık yeri, 3. matematikte sinüs" sözcüğünden alıntıdır.

Çekirdek Müfredat ne demek?

Çekirdek Program farklı altyapılara sahip öğrencilerin sunduğu çeşitliliği akademik çalışmalar ile geliştirerek ve bölümlerarası etkileşimi en üst düzeye taşıyarak öğrencilerin hayata en iyi biçimde hazırlanmalarını hedefleyen bir eğitim anlayışıdır.

Debdebeli ne anlama gelir?

Debdebe kelimesi Türkçe'de "1. kısa adımlarla ve ayağını vurarak yürüme, 2. at nalı sesi, 3. davul sesi" anlamına gelir. Arapça dbdb kökünden gelen dabdabat دبدبة z "1. kısa adımlarla ve ayağını vurarak yürüme, 2. at nalı sesi, 3. davul sesi" sözcüğünden alıntıdır.
Çekirdek müfredat nedir özel eğitim?
4. Maddede ise, "Tababet Uzmanlık Kurulu 11 üyeden oluşur. Bu maksatla Bakanlık 6, kuruluş tarihleri sırasına göre 2 Tıp Fakültesi birer, Gülhane Askerî Tıp Akademisi 1, Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü ve Türk Tababet Birliği Merkez Konseyi de 1 üye seçerler." Hükmü getirilmiştir.

Elektroforez testi nasil yapilir?

Penti Sami Kariyo kimdir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt