Modoratör
Efsanevi Üye
Çaylak ile filozof 2 türü nedir?
Kurgu Dışı Çocuk EdebiyatıCaylak ile Filozof – 2: Insan Diye Bir Kelime / Tür
Çaylak ile filozof 1 konusu nedir?
Çaylak ile filozof 1 konusu nedir?
Çaylak İle Filozof 1: Ben Bir Neyim? İlkgençlik Yıllarının Başında, Hayatı Hiç Beklemediği Bir Trajedi İle Değişen Çaylak İçin Filozof, Sakin Bir Limana Sığınmak Gibiydi. Ama Bunu Fark Etmesi Kolay Olmadı… Onun En Büyük Sorunu, Bu Yıldızların Altında Kendisine Ait Yeri Henüz Bulamamış Olmasıydı.
Çaylak ile filozof 1 kaç sayfa?
Çaylak ile filozof 1 kaç sayfa?
Çaylak İle Filozof / Ben Bir Neyim?
Çizer: | Nurcan Karabağ Yılmaz
Sayfa Sayısı: | 128
Cilt Tipi: | Karton Kapak
Kağıt Cinsi: | Kitap Kağıdı
Boyut: | 13.5 x 21 cm
Çaylak ile filozof 2 kaç sayfa?
Çaylak İle Filozof 2 / İnsan Diye Bir Kelime
Yayın Tarihi: | 31.12.2018
ISBN: | 9786052236529
Dil: | TÜRKÇE
Çaylak ile filozof 3 kaç sayfa?
Çaylak ile filozof 3 kaç sayfa?
Çaylak ile Filozof 3 / Ruhun Irkı Yok!
Çizer: | Nurcan Karabağ Yılmaz
Yayın Tarihi: | 03.06.2020
ISBN: | 9786052236352
Sayfa Sayısı: | 136
Çaylak ile Filozof 5 ne zaman çıkacak?
Çaylak ile Filozof 5 ne zaman çıkacak?
Çaylak İle Filozof 5 / Şüphelerin Alaca Karanlığında
Yayın Tarihi: | 07.04.2022
Kağıt Cinsi: | Kitap Kağıdı
Uğur Böceği Yayınları kimin?
Özkan Öze, aynı zamanda Zafer Yayınları, Uğurböceği Yayınları ve İlkgençlik Yayınlarından oluşan Zafer Yayın grubunun editörlüğünü yapmaktadır.
Nesil Yayınları kime ait?
Nesil Yayınları kime ait?
dört tane yazarının(halit ertuğrul, yavuz bahadıroğlu,vehbi vakkasoğlu ve salih suruç) kitaplarının baskı sayısı: takribi 20 milyon olan efsane yayınevidir.
Özkan Öze kimdir hayati?
Özkan Öze kimdir hayati?
Özkan Öze, 1974 yılında Adapazarı'nda dünyaya gelmiştir. Milli Eğitim hayatı lise son sınıfa kadar devam etti. Bu süre içerisinde okumak ve yazmaktan daha önemli bir şey öğrenmeyen Özkan Öze, lise döneminde Zafer Dergisinin yazı işlerinde çalışmaya başladı. Ve uzun bir süre de derginin yazı işleri müdürlüğünü yaptı.
Şu acayip şeyler serisi kaç kitap?
Şu Acayip Şeyler Dizisi (20 Kitap)
Yasak yayınlar hangileri?
Yasak yayınlar hangileri?
Yazı ekinde verilen "yasak yayınlar" listesinde; Zaman gazetesi, Today's Zaman gazetesi, Taraf gazetesi, Bugün gazetesi, Millet gazetesi, Meydan gazetesi, Özgür Düşünce gazetesi, Nokta dergisi, Aksiyon dergisi, Sızıntı dergisi, Kaynak Yayınları, Sürat Yayınları, Zambak Yayınları yer aldı.
Nesil Çocuk Kimin?
Nesil Çocuk Kimin?
Nesil Çocuk, 1968 yılında yayın hayatına başlayan Nesil Yayın Grubu bünyesinde faaliyet gösteriyor.
Tarık Uslu Kimdir Hayatı?
Tarık Uslu, 1974 yılında Adapazarı'nda doğmuştur. Milli eğitim hayatı lise son sınıfa kadar sürmüştür. Bütün bu süre içerisinde okumak ve yazmaktan daha önemli bir şey öğrenmemiştir. Tarık Uslu, lise yıllarında Zafer dergisinin yazı işlerinde çalışmaya başlamış ve uzun yıllar derginin müdürlüğünü yapmıştır.