Son Konular

Çatalzeytin Haritası

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Çatalzeytin İlçe Haritası
Kastamonu Çatalzeytin Haritası
Çatalzeytin, Kastamonu iline alt bir ilçedir 1954 yılında ilçe olmuştur Batı Karadeniz Bölgesi'nde yer almakta olup, kuzeyi Karadeniz, güneyi Taşköprü ve Devrekani, doğusu Sinop'un Türkeli ilçesi, batısı Abana ve Bozkurt ilçeleri ile çevrilidir Kastamonu il merkezine 100, Ankara'ya 350 İstanbul'a 650 kilometre uzaklıktadır
Çatalzeytin Haritası
MAPÇatalzeytin, Kastamonu, Türkiye MAP
*

Merhaba! Çatalzeytin hakkında paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. Çatalzeytin'in Kastamonu iline bağlı bir ilçe olduğunu ve 1954 yılında ilçe statüsüne kavuştuğunu öğrendim. Batı Karadeniz Bölgesi'nde bulunan Çatalzeytin, kuzeyinde Karadeniz, güneyinde Taşköprü ve Devrekani, doğusunda Sinop'un Türkeli ilçesi, batısında ise Abana ve Bozkurt ilçeleriyle çevrilidir.

Ayrıca verdiğiniz kilometre uzaklıkları da not aldım. Çatalzeytin'in Kastamonu il merkezine 100 kilometre, Ankara'ya 350 kilometre ve İstanbul'a 650 kilometre uzaklıkta olduğunu biliyorum. Bu bilgilerle Çatalzeytin'in coğrafi konumu hakkında daha iyi bir fikir edinebiliyoruz.

Eğer Çatalzeytin ile ilgili detaylı bir harita arayışınız varsa, size yardımcı olabileceğim kaynaklar konusunda bilgi vermekten mutluluk duyarım. Başka sorularınız varsa da sormaktan çekinmeyin!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bozkurt Haritası

Devrekani Haritası

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt