- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Carlson omega 3 hangi ülkenin?
1965 yılında kurulan ve Norveç menşeli bir olan Carlson omega 3, sadece yüksek kaliteli beslenme takviyelerinin üretimine odaklanır.
Carlson Balık Yağı Şurubu kaç yaş?
Kullanım Şekli: 4-10 yaş arası çocuklar için günde 2,5 ml yemeklerle birlikte alınması tavsiye edilir. Yetişkinler sabah akşam 5 ml olmak üzere günde 10 ml yemeklerle birlikte alınması tavsiye edilir. Kapağı açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız ve tercihen 60-90 gün içerisinde tüketiniz.
Sorvagen hangi firmanın?
Sorvagen, Eeose Laboratuarları Koz. ve İlaç San. Ltd. Şti. tarafından üretilen balık yağı markasıdır. Balık Yağının menşei Norveç'tir.
Carlson Omega-3 ne işe yarar?
Kolay yutulabilir kapsülleri ile Carlson Omega 3, balık yemeyen kişilerin günlük Omega-3 esansiyel yağ ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Carlson açık deniz balıklarını seçerek, maksimum tazelikle ve toksik atıklardan arındırılmış şekilde hazırlar. * Faydalı etki günde 250 mg EPA ve DHA alındığında sağlanır.
Carlson Omega-3 Hangi formda?
Carlson® Omega-3 Kapsül ise Etil Ester (EE) formdadır.
IFOS onayı ne demek?
The International Fish Oil Standards yani IFOS, Türkçe karşılığı Uluslararası Balık Yağı Standartları Programı'dır. Bağımsız bir kuruluştur. IFOS onaylı balık yağları onay almayan balık yağlarına göre daha güvenli tüketim sağlar. Balık yağları dışında IFOS belgeli omega-3 içeren ürünler güvenle tüketilebilir.
Sorvagen nerede üretiliyor?
Sorvagen Ürünleri Nerede Üretiliyor? Sorvagen Türkiye menşeilidir. Balık yağı hammaddesi Norveç'tir.
Sorvagen kaliteli mi?
İçerik ve kalite açısından son derece başarılı bir ürün. İndirimleri yakaladıkça alıyorum. Herhangi bir yan etkisini görmedim. Zaten en bilindik ve kaliteli üreticilerden biri.
Möllers hangi ülkenin markası?
1854'ten bu yana Norveç'te üretilen Möller's Omega-3, günümüzde 30'dan fazla ülkede satılan bir dünya markasıdır.