Editör
Efsanevi Üye
Captivalar 4×4 mü?
Şehir içi ve şehir dışı 100 km'de ortalama 8.7 lt yakıt tüketimi de makul seviyelerde. Beş ileri otomatik şanzıman rahat kullanıma yardımcı oluyor ve vites geçişleri sorunsuz. Ayrıca vitesler manuel olarak da kontrol edilebiliyor. Chevrolet her ne kadar 4×4 bir araç olsa da sürekli dört çeker değil.
Captiva motoru hangi marka?
Captiva motoru hangi marka?
Chevrolet Captiva
Platform | GM Theta platform
Benzerleri | Opel Antara
Teknik Özellikler
Motor | 2.0 L VCDi sıralı 4 silindir (dizel) 2.2 L VCDi sıralı 4 silindir (dizel) 2.4 L Ecotec sıralı 4 silindir (benzinli) 3.0 L SIDI V6 (benzinli) 3.2 L Alloytec V6 (benzinli)
L200 ne kadar yakıyor?
YAKIT TÜKETİMİ & EMİSYON Yakıt Kapasitesi 75 lt. Şehir İçi Tüketim (100 km) 7.5 lt. Şehir Dışı Tüketim (100 km) 5.6 lt. Karma Tüketim (100 km) 6.3 lt.
Captivada Winter tuşu ne işe yarar?
Captivada Winter tuşu ne işe yarar?
kabaca arabanin dusuk devirde yuksek viteste gitmesini sagliyor diyebiliriz. yagisli havada aracin patinaja dusmesini engelliyor. surulemeyecek kadar kotu hava sartlarinda tabi ki bir sey beklemeyin.
Captivalarda yokuş kalkış desteği var mı?
Chevrolet Captiva'larda ilk kez kullanılan Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) özelliği de fren pedalından ayak çekildikten sonra %3 eğimli bayırlarda ya da daha dik yollarda 1.5 saniye boyunca aracı sabit tutuyor. Bu şekilde de yokuşlarda kayma önleniyor ve çok daha güvenli sürüş mümkün oluyor.
Captiva yokuş kalkış desteği var mı?
Captiva yokuş kalkış desteği var mı?
Captiva hangi sınıf araç?
Chevrolet Captiva
Sınıf | Compact crossover SUV
Gövde tipi | 5-kapı wagon
Düzen | Önden motorlu, arkadan çekiş Önden motorlu, dört tekerlekten çekiş
Platform | GM Theta platform
Chevrolet Captiva hangi ülkenin malı?
Chevrolet Captiva hangi ülkenin malı?
Chevrolet, Amerika merkezli olan bir otomobil markasına verilen isimdir.