- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Cappy içinden ne çıktı?
AMERİKA merkezli CocaCola'nın Türkiye'deki meyve suyu şirketi Cappy'nin içinden çıkanlar akıl alır gibi değil. Ürün kutularının içinde küf, kurt ve türlü cisimler çıkıyor.
Juss Meyve Suyu sahibi kim?
İçeçek sektörünün güçlü temsilcilerinden Oğuz Gıda A.Ş., Aslanoba Şirketler Grubu'na ait Juss Meyve Suyu markasını tüm üretim makineleri ile birlikte satın aldı. 1997'den beri faaliyet gösteren Oğuz Gıda, Adana, Sakarya ve Bolu'daki üç ayrı fabrikanın yanı sıra yeni yatırımlarıyla da istikrarlı büyümesini sürdürüyor.
Aroma meyve suyu kimin?
Meyöz, 1994 yılında İhsan Nüri Erdoğan tarafından kurulan Meyöz Süt Ürünleri ve Gıda Sanayi A.Ş. bünyesindeki Şeftali Nektarı, Kayısı Nektarı, Vişne Nektarı, Karışık Meyve Nektarı, Portakal Nektarı, Ice Tea Şeftali, Aromalı İçecek, Ice Tea Limon Aromalı İçecek markasıdır.
Pfanner nasıl marka?
Pfanner Getränke GmbH , uluslararası bir Avusturyalı meyve suyu ve içecek üreticisidir. Kendi hesabına göre, 2010 yılında 420 milyonun litre üzerinde üretim üretti ve bu sayede toplam hacmin% 80'den fazlası 80'in üzerinde ülkede ihraç edildi.
Meyve sularının içinde ne var?
Olgunlaşmasını tamamlamış meyveler sıkılarak elde edilen 'meyve suyu'; meyve şekeri, vitamin, aroma ve çeşitli minerallerden oluşan 'meyve pulpu (özü)' ve sudan oluşmaktadır. Meyve suyu içindeki su (H2O) oranı genel olarak %75 ila %90 seviyelerindedir.
Cappy canavarı nedir?
cappy ürünleri içerisinde hayatını sürdüren, fark edilmediği zamanlarda kutunun tamamını kaplayabilen elastik yapıdaki canavar.
Oğuz Gıda kimin?
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi ardından başlatılan operasyonların Adana ayağında, son yıllarda meyve suyu sektöründeki atağıyla dikkat çeken Oğuz Gıda'nın sahibi, Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Başkan Vekili Osman Nuri Oğuz'un da aralarında bulunduğu çoğu iş adamı 16 kişi gözaltına alındı.
JUSS hangi ulkenin?
TÜRKİYE'NİN % 100 YERLİ MEYVE SUYU ÜRETİCİSİYİZ. SAĞLIK İÇİN JUSS MEYVE SUYU İÇİN VE ÜLKEMİZE KATKI SAĞLAYIN. DÜNYA STANDARTLARINDA İLERİ TEKNOLOJİDE MAKİNA PARKURU İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİM YAPMAKTAYIZ. HEDEFİMİZ MEVCUT PASTADAKİ PAYINI İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE ARTTIRMAK.