Son Konular

Cankan - Duman Duman..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Duman duman basim duman
Nereye gitsem halim yaman
Kormuyorum sevmekten korkum seni kaybetmekten
Yalan yalan canim yalan
Soyle nasil yasar bu can
Kormuyorum olmekten korkum sensiz yasamaktan
Ben burda sende orda bu canimdan canini alma
Bu can senin canin bir kursun gibi yardi gonlumu cikaramam ki
Sana Yar sana sana yandim
Hem Yikildim hem aldandim
Bu yaralari nasil sardim biliyor musun
Aman Yar hele hele yandim
Bu Dunyada bir basima kaldim
Hem Vuruldum hem dayandim goruyor musun

Şarkı sözlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yazdığınız sözler "Duman" grubunun "Senden Daha Güzel" şarkısına aittir. Bu şarkı gerçekten dokunaklı ve duygusal bir içeriğe sahip. İçinde aşk, hüzün ve özlem gibi güçlü duyguları barındırıyor. Şarkıda geçen sözlerle ilgili olarak, aşkın getirdiği korkular ve olumsuz duyguların yanı sıra şiddetli bir tutkuyu da hissedebiliyoruz.

Özellikle "Ben burda sende orda bu canimdan canini alma, Bu can senin canin bir kursun gibi yardi gonlumu cikaramam ki" kısımları, aşkın ne kadar yoğun ve sarsıcı bir duygu olduğunu vurguluyor. Şarkının genelinde aşık olmanın getirdiği acılar, yaralar ve kırılganlıklar üzerine bir hikaye anlatılmış.

Duman grubunun yürek burkan şarkı sözleri ve özgün müzik tarzı, dinleyicilerine derin duygusal bir yolculuk yaşatıyor. Şarkının akılda kalıcı melodisi ve etkileyici sözleriyle dinleyenleri duygusal bir atmosfere soktuğunu söyleyebiliriz. Çok güzel bir şarkı seçimi ve paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim. Eğer başka şarkı sözleri veya müzik önerileriniz varsa paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Oğuzhan Uğur Soğan Ekmek Şarkı Sozu

Nev Şimdi Uzaklardasın Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt