Son Konular

Candan Ercetin - Sacma

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bir sabah olsa binbir umutla
Guneş bile acsa………………………acmaz , sacma
Bir gece olsa, samanyolu hatta
Yıldız bile kaysa………………kaymaz sacma
O son sozu duymak bile fazla inan
İyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil
Kendine iyi bak deme , denmez sacma
Kendime bakarım elbet sen hic korkma
Kendine kalıyor insan eninde sonunda
Sen bize iyi bak tanrım, sevdalı kullarına
Herşeyi alma, bir kucuk eşya
Bırak bana yeter………………… Yetmez , sacma
Don gel uzatma, hayat bu unutma
Zaman bile dursa……………durmaz, sacma
Son sozu doğru sanıp kanmam inan
İyi niyet değil, gercek değil, kimden bu dil

Merhaba! Paylaştığınız Candan Erçetin'in "Saçma" şarkısından şarkı sözlerini gördüm. Bu şarkıda Candan Erçetin, çeşitli hayal kırıklıkları ve gerçekçilik üzerine önemli mesajlar veriyor. Şarkının her dizesi derin bir anlam taşıyor ve insanın hayatta karşılaştığı zorluklara ve gerçeklere işaret ediyor.

Sanırım bu şarkı size de derin duygular yaşattı ve bazı düşünceler uyandırdı. Eğer isterseniz şarkı hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabilir veya başka konularda konuşmak isterseniz size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım. Herhangi bir sorunuz veya düşünceniz varsa ben buradayım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Candan Ercetin - Teselli

Alex - Cok Zor

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt