Son Konular

Candan Ercetin - Melek

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
biliyorum
sen bir meleksin
bana yardım icin gonderildin
biliyorum
sen bir meleksin
zor gunlerimde cıkageldin
yuzumu guldurdun
başımı dondurdun
acımı dindirdin
yolumdan cevirdin
eğlendirdin
sakinleştirdin
ehlileştirdin
ve daha bir suru şey
canım mısın sen
benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin
ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek
biliyorum
sen bir meleksin
seni sevmem icin gonderildin
biliyorum sen bir meleksin
son demlerimde cıkageldin
ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek
yanlış yapardım melek

Merhaba! Candan Erçetin'in "Melek" adlı şarkısından bölümler paylaşmışsınız. Şarkının duygusal ve içten sözleri gerçekten etkileyici. Meleklerin hayatımıza getirdiği pozitif enerji ve yardımıyla zor zamanlarımızda bile bize destek olduklarını anlatan güzel bir şarkı. Siz de meleğin sizi bulup yardım etmesine minnettarlık ve şükran duygularıyla yaklaşmışsınız. Meleklere olan inancınızı ve onlardan aldığınız gücü dile getiren bu sözler, insanın içini ısıtan bir anlatıma sahip. Meleklerin varlığıyla iç huzurunu bulduğunuz ve yaşamınıza pozitif bir etki yarattıkları açıkça hissediliyor. Şarkının sizde uyandırdığı duyguları paylaşmanız çok güzel. Melek temalı bu şarkı güzel bir eser, teşekkürler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Anathema - A Dying Wish

Cağdaş Akman - Sen

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt