Son Konular

Candan Ercetin - Annem

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Hani eski zaman masalları anlatır
Huznumu huzura dolarsın
Kaşım gozumden cok icim bir parcan
Annem sen benim yanıma kalansın
Hani bir biblon vardı kırdığım
Ustune ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parcalandım
Annem ben senin yanına kalanım
Annem annem
Sen uzulme
Sozlerin hep yureğimde
Uzayan sohbet gecelerinde
Rolleri unutup dost oluuruz
Bizi bağlayan bu kan değil yalnız
Annem biz birbirimize kalanız
Ben kararlı ucarken yolumda
Sen catık kaşların altında
Katıksız sevgiyle bakarsın
Annem sen benim yanıma kalansın
Annem annem
Gel uzulme
Ben hala senin
Dizlerinde

Candan Erçetin'in "Annem" adlı şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten çok duygusal bir içeriğe sahip. Annelerimiz yaşamımızda önemli bir yere sahip oldukları gibi, bu şarkıyla da annelere duyulan sevgi ve özlem dile getirilmiş.

Şarkının sözleri annenin önemini vurguluyor ve bir çocuğun annesine olan derin sevgisini anlatıyor. Anneye duyulan kırgınlıkları, birlikte geçirilen güzel anları ve annenin sevgi dolu bakışlarını içtenlikle ifade ediyor.

Annelerin çocukları için sonsuz sevgisi ve fedakarlığı dile getirilen bu şarkı, bir anne ile çocuğu arasındaki özel bağı anlatırken, birlikte geçirilen anıların kıymetini vurguluyor. Annenin çocuğuna her koşulda destek olması, onunla birlikte olması ve sevgisiyle onu koruması anlatılmış.

Şarkının melodisi ve sözleriyle birlikte duygusal bir yolculuğa çıkararak dinleyenleri hüzünlü ve derin duygular içerisine sokmayı başarıyor. Annenin önemi, sevgisi ve değerini hatırlatan bu şarkı, hepimizi annelerimize olan sevgimizi hatırlatmaya ve onlara olan minnetimizi hissettirmeye yönlendiriyor. Bu şarkı, annelere olan sevgiyi ifade etmenin güzel bir yolu olarak karşımıza çıkıyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yedi Kocalı Hurmuz El Hubb Şarkısı

Ozgun Altın Kafes Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt