Modoratör
Efsanevi Üye
Canan Ergüder kaçıncı evre kanser?
Geçtiğimiz ay meme kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder'den haber var. Kemoterapi tedavisindeki 3. aşamanın bittiğini söyleyen oyuncu, "Soranınız çok. Ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım.
Canan Ergüder kanser olduğunu nasil anladı?
Canan Ergüder kanser olduğunu nasil anladı?
Duşta memesinde bir tuhaflık olduğunu fark eden ve doktora başvuran Canan Ergüder, "Kontrol sırasında doktorun yüz hatlarından sonra meme kanseri olduğunu anladım ve çok korktum" açıklamasında bulundu.
Feris kanser mi?
Menajerimi Ara dizisinde canlandırdığı Feris karakteri ile beğeni toplayan ünlü oyuncu Canan Ergüder, meme kanseri teşhisi konulmasıyla birlikte diziye veda ederken kemoterapi tedavisine de başladı.
Vahide Gördüm kaçıncı evre meme kanseriydi?
Vahide Gördüm kaçıncı evre meme kanseriydi?
Sonra ikinci evre meme kanseri olduğum anlaşıldı. İnsan önce sarsılıyor.
Vahide Gördüm tekrar kanser mi?
Eski eşi Altan Gördüm'le Etiler'de görüntülenen Vahide Perçin; gazetecilerin, 'Saçlarınızı neden kestirdiniz. Yoksa yeniden kansere mi yakalandınız? ' sorusuna, 'Hayır, sağlığım gayet yerinde, tehlikeli bir durum yok' yanıtını verdi.
Invaziv duktal karsinom ne demek?
Invaziv duktal karsinom ne demek?
Duktal invaziv meme kanseri: "Memenin invaziv duktal karsinomu" olarak da adlandırılır. En sık görülen meme kanseri türüdür. Her 100 meme kanseri tanısında %70-80 oranında görülmektedir. Süt kanallarının (duktusların) zarındaki hücrelerde oluşmaya başlayarak çevresindeki meme dokusuna yayılım gösteren kanserdir.
Canan Ergüder kanseri yendi mi?
Canan Ergüder'in kanser tedavisi sona erdi. Bir süredir kemoterapi tedavisi gören ünlü oyuncu, sağlığına kavuştu ve bir dergiye poz verdi. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Ergüder, sevenlerinin desteği ile karşılaştı.
Canan Ergüder hastalığı yendi mi?
Canan Ergüder hastalığı yendi mi?
Geçtiğimiz yıl Menajerimi Ara dizisinden ayrılarak, kanser tedavisi için hastaneye yatan Canan Ergüder, kanseri yendi.
Canan Ergüder kanseri atlattı mı?
Canan Ergüder, kanser hastalığını atlattı ve setlere dönüyor. Geçirdiği tedavi sürecinde en büyük desteği eşi Kenan Ece ve 3 yaşındaki oğulları Demir'den gördüğünü söyleyen oyuncu Marie Claire dergisine konuştu.
Menajerimi Ara Feris kanser mi?
Menajerimi Ara Feris kanser mi?
Son olarak Menajerimi Ara dizisinde rol alan Canan Ergüder, kanser hastalığına yakalanmış ve tedavi görüyordu. Ergüder, kanseri yendiğini ve setlere geri döneceğini duyurdu. Ergüder sosyal medyadan yeni bir pozunu da paylaştı.
Menajerimi Ara da kim kanser oldu?
Meme kanserine yakalanan oyuncu Canan Ergüder, başrolünü oynadığı Menajerimi Ara dizisinin son çekim gününden çektirdiği fotoğrafları paylaşarak, diziye veda etti. Kemoterapi tedavisine devam eden sanatçı, Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Serhat Teoman ve ekiple çektirdiği kareleri Instagram'dan paylaştı.
Vahide Gördüm sağlık durumu nasıl?
Vahide Gördüm sağlık durumu nasıl?
Daha önce kanseri atlatan Vahide Perçin, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Eski eşi Altan Gördüm'le Etiler'de görüntülenen Vahide Perçin; gazetecilerin, 'Saçlarınızı neden kestirdiniz. Yoksa yeniden kansere mi yakalandınız? ' sorusuna, 'Hayır, sağlığım gayet yerinde, tehlikeli bir durum yok' yanıtını verdi.
Altan Gördüm ne kanseri?
İki yıl önce göğüs kanserine yakalanan ve hastalığı yenen Vahide Gördüm'ün eski eşi Altan Gördüm de, kansere yakalandı. Altan Gördüm'ün sol göz kapağında çıkan et beni görünümlü kiste yapılan ilk tetkikler sonunda cild kanseri teşhisi konuldu. Bu sabah ameliyat edilen Gördüm " Bu sabah bir ameliyat oldum.
Vahide Gördüm kaçıncı evre kanser?
Vahide Gördüm kaçıncı evre kanser?
Ondan sonra süreç başladı… VAHİDE GÖRDÜM DAHA ÖNCE 2006'DA MAMOGRAFİ ÇEKTİRDİĞİNİ AÇIKLAYAN EŞİ ALTAN GÖRDÜM, HASTALIKLA GELİNEN AŞAMAYI ANLATMAYA DEVAM ETTİ; Biz kötü bir sürprizle karşılaştık. Vahide ameliyata girdiğinde üçüncü evrede olduğu anlaşıldı.