Son Konular

Can Uysal Kimdir?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Can Uysal Kimdir?

Can Uysal (d. 27 Temmuz 1982, Mersin), Türk eğitim gönüllüsü. girişimci ve akademisyendir. 2015 – 2016 yılında eğitime başlayan Biltes Koleji'nin kurucusu ve aynı zamanda 2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı ve Nişantaşı Üniversitesi Kurucu Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Levent Uysal kim?

Levent Uysal, Türk iş adamı, girişimci ve eğitimcidir. 2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Üniversitesinin Mütevelli Heyeti Başkanı ve aynı zamanda Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusudur.

Nişantaşı Üniversitesi nin sahibi kim?

Nişantaşı Üniversitesi nin sahibi kim?
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ'NİN KURUCUSU LEVENT UYSAL: EĞİTİMLE BÜYÜYECEĞİZ. Levent Uysal, 2010'da eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim Vakfı kurucusu. Türkiye onu daha çok üniversitenin tanıtım reklamlarında tanıdı. Akademisyen bir babanın iki oğlundan biri.

Levent Uysal aslen nereli?

Levent Uysal aslen nereli?
Levent Uysal, 1968 yılında Mersin'de dünyaya geldi. iş insanı, eğitimci ve girişimci kimlikleriyle kendine sağlam bir kariyer edinen Dr. Uysal, üniversite eğitimi sırasında çeşitli iş kollarında çalışarak iş dünyasına ilk adımı attı.

Can Uysal kaç yaşında?

Nişantaşı Üniversitesi rektörü kim?

Şenay Yalçın: 1959 yılında Erzurum Yukarıkaracasu Köyü'nde başladığım eğitim hayatıma, 1970-1974 yılları arasında Ege Üniversitesi'nde Fizik-Matematik Bölümünde ve aynı yıllarda İzmir Yüksek Öğretmen Okulu'nda lisans eğitimlerimi tamamlayarak devam ettim.

Nişantaşı Üniversitesi Özel bir üniversite mi?

Nişantaşı Üniversitesi Özel bir üniversite mi?
Nişantaşı Üniversitesi, Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulup, 16/05/2012 tarih ve 6307 sayılı kuruluş kararıyla 31/05/2012 tarih ve 28309 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmasıyla kamu tüzel kişiliğini kazanan bir Vakıf Üniversitesi olarak 2012-2013 Eğitim – Öğretim yılında faaliyete başlamak üzere …

Prof Dr Şenay Yalçın kaç yaşında?

Prof Dr Şenay Yalçın kaç yaşında?
Dr. Şenay Yalçın: 1959 yılında Erzurum Yukarıkaracasu Köyü'nde başladığım eğitim hayatıma, 1970-1974 yılları arasında Ege Üniversitesi'nde Fizik-Matematik Bölümünde ve aynı yıllarda İzmir Yüksek Öğretmen Okulu'nda lisans eğitimlerimi tamamlayarak devam ettim.

Murat Barkan kimdir?

Dr. Murat Barkan Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi'nde, 1987'de yardımcı doçent, 1988'de doçent ve 1994'te de profesör unvanları aldı. 1994-1998 yılları arasında, bu fakültenin Eğitim İletişimi ve Planlaması Bölümü'nün başkanlığını yürüttü.

Nişantaşı Üniversitesi paralı mı?

Nişantaşı Üniversitesi'nde eğitim-öğretim ücretlidir.

Nişantaşı Üniversitesi Ücretleri Ne Kadar?

Nişantaşı Üniversitesi Ücretleri Ne Kadar?
Nişantaşı Üniversitesi 2021-2022 Ücretleri
- Tıp Fakültesi : 105.000 TL.
- Tıp Fakültesi (%25 İndirimli) : 78.750 TL.
- Diş Hekimliği Fakültesi : 95.000 TL.
- Diş Hekimliği Fakültesi (%25 İndirimli) : 71.250 TL.
- Hava Trafik Kontrolü : 85.000 TL.
- Hava Trafik Kontrolü (%50 İndirimli) : 42.500 TL.
- Pilotaj : 49.000 TL.

Biltes Koleji sahibi kimdir?

Biltes Koleji sahibi kimdir?

Can Uysal, Türk eğitim gönüllüsü, girişimci ve akademisyendir. 27 Temmuz 1982'de Mersin'de dünyaya gelmiştir. 2015-2016 yıllarında eğitime başlayan Biltes Koleji'nin kurucusudur. Aynı zamanda 2010 yılında eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı ve Nişantaşı Üniversitesi'nin Kurucu Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır.

Levent Uysal ise Türk iş adamı, girişimci ve eğitimci olarak bilinmektedir. Nişantaşı Üniversitesi'nin Mütevelli Heyeti Başkanı ve Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu olarak görev yapmaktadır.

Nişantaşı Üniversitesi'nin kurucusu ise Levent Uysal'dır. Levent Uysal, 2010'da eğitime başlayan Nişantaşı Eğitim Vakfı'nın kurucusudur ve üniversitenin tanıtımında önemli bir rol oynamıştır.

Levent Uysal 1968 yılında Mersin'de doğmuştur. İş insanı, eğitimci ve girişimci kimlikleriyle tanınmaktadır. Üniversite eğitimi sırasında çeşitli iş kollarında çalışarak kariyerine başlamıştır.

Nişantaşı Üniversitesi'nin rektörü ise Dr. Şenay Yalçın'dır. 1959 yılında Erzurum'da doğan Dr. Şenay Yalçın, eğitimine Ege Üniversitesi ve İzmir Yüksek Öğretmen Okulu'nda başlamıştır.

Nişantaşı Üniversitesi bir vakıf üniversitesidir ve Nişantaşı Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından kurulmuştur. 2012 yılında kamu tüzel kişiliğini kazanmıştır.

Nişantaşı Üniversitesi ücretli bir üniversitedir. 2021-2022 eğitim yılında ücretleri şu şekildedir:
- Tıp Fakültesi: 105.000 TL
- Diş Hekimliği Fakültesi: 95.000 TL
- Hava Trafik Kontrolü: 85.000 TL
- Pilotaj: 49.000 TL

Biltes Koleji'nin sahibi Can Uysal'dır. 2015-2016 yıllarında eğitime başlayan Biltes Koleji, Can Uysal tarafından kurulmuştur.

20lik dis Cikardiginizi nasil anlarsiniz?

Fotosentez sonucu aciga ne cikar?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt