Editör
Efsanevi Üye
Can Soykök kimdir?
Can Soykök: Ben vokal/gitardayım. Özel hayatımda da müzik ekseninde işlerle uğraşıyorum genellikle. Onun dışında edebiyata ilgiliyim ve İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümündeki öğrenimim hâlen sürüyor. Tümerkan Aldanmaz: Grubun davulcusu benim.
Saudade kim?
Mustafa Aktar ve Gökhan Şahan ile kurulan Bursalı bir soft rock grubunun ilk fan sayfası.
Saudade grup mu?
– Saudade iki kişiden oluşan bir grup. Grupta şarkıları Mustafa yazıyor ve aranje ediyor. Vokalleri ve armonik eklemeleri de çoğunlukla Gökhan üstleniyor; ama bir beste dinleyicilere sunulma aşamasına geldiğinde ikimizin de içine sinmesine dikkat ediyoruz.
Madrigal ne tur müzik yapıyor?
Madrigal ne tur müzik yapıyor?
Günümüzde vokal ve gitarda Anıl Erdem Cevizci, bas gitarda Kaan Alıcı, bateri ve geri vokalde Sanlı Akgün, klavye ve geri vokalde Burak Emir Kamacı, elektro gitarda ise Ceyhun Kaan Karakaş'ın bulunduğu Türk alternatif rock grubudur.
Birileri grubu kimdir?
Birileri grubu kimdir?
vokal gitarda can soykök, bateride tümerkan aldanmaz, elektro gitarda baturalp yılmaz ve basta emre dereli'nin yer aldığı son zamanların en iyi indie alternatif rock grubudur. masiva grubunun evrimini tamamlamış halidir.
Saudade nerede?
Saudade, Alegrete, Brezilya.
Farsça saudade ne demek?
saudade aslında en çok kendini özlemektir.
Saudade nin anlamı nedir?
Saudade (Portekizce telaffuz: [sɐwˈðaðɨ] (Avrupa), Portekizce telaffuz: [sawˈdadʒi] (Brezilya); çoğul saudades), Galiçyaca-Portekizcede bir şeyin ya da aşık olunan bir kimsenin yokluğunda hissedilen derin duygusal durumu, özlemi ifade eder.
Saudade hangi ülkede?
Saudade hangi ülkede?
Sanlı Akgün kimdir?
Sanlı Akgün kimdir?
Sanlı Akgün Karadeniz Ereğli doğumlu bir müzisyen. Lise eğitimini Ereğli TED kolejinde tamamladı. Müzik dünyasında son günlerde baterist kariyeriyle adını sıkça duyuran Akgün özellikle pandemi döneminde üyesi olduğu Madrigal grubuyla sosyal medyada ilgi odağı oldu.
Saudade ne demek Osmanlıca?
"Portekizcede 'saudade' diye bir kelime vardır: Artık kaybolmaya başlamış, nadirleşmiş veyahut tamamen kaybedilmiş bir şeyi ya da bir kişiyi derinden özleme hissi demektir bu… Osmanlıcada ve günümüz Türkçesindeyse, 'saudade' kelimesini anımsatan, Arapça kökenli bir kelime bulunur: Süveyda.