Son Konular

Camel deep blue nasil?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Camel deep blue nasıl?

resmen kötü tütün tadı veren camel sigarası. içerken adeta bir kaçak gauloises ya da ne bileyim victory tadı veriyor. tavsiye etmem. camelın görece yeni sayılabilecek sigaralarındandır.

Camel Slender Blue nasıl?

Camel Slender Blue nasıl?
camel'ın harika yeni sigarası. orta kalınlıklıta (slim/slender/normal). uzun bir süre camel soft/box ve camel tütünü içmiş biri olarak, beni tatmin etti. tek sorunu içiminin biraz kısa sürmesi. şu anda piyasadaki fiyat/performans oranı en yüksek sigaralardan birisi.

Camel Box nasıl sigara?

jti sirketinin camel aciklamasi'nda belirtildiği gibi daha sert, eski harmana yakındır belki de bütün bunlar placebodur. en içilesi sigaradır. ağır diye düşünülse de içimi bariz şekilde pek çok sigaradan daha hafiftir (bkz: winston), içildikten sonra boğazda iğrenç açı bir tat veya sertlik bırakmaz.

Camel nasıl bir sigara?

Camel nasıl bir sigara?
diğer sigaralardan farklı olarak ne çok ağır ne de sizi tatmin etmeyecek kadar hafif, paket tasarımı hoş olan sigara. normalde günde 5-6 sigara içen ben neredeyse günde 1 pakete yakın içiyorum. eski winston lightçı olarak bu sigaranın boğazda ağrı ya da ağızda acı tat bırakmadığını söyleyebilirim.

Camel Slender Grey nasıl?

camel slender gray, kent d-range blue ya göre bir tık daha kalın. ayrıca tütünü daha sıkı sarılmış ve öyle hemencecik bitmiyor. iki sigarayı kıyasladığımızda camel slender gray daha doyurucu diyebiliriz. filtresi parliament filtresi gibi. beyaz ve içe gömük. slender sigaralar içerisinde en içilesi sigara.

Winston Slender Blue hafif mi?

Winston Slender Blue hafif mi?
ne çok hafif ne de çok ağır olan tam kıvamında içimiyle raflarda bulabileceğiniz yeni sigara.

Camel black nasıl bir sigara?

normalinden biraz daha sert hoş aromalı bir sigara. paketi muhteşem, gerçekten çok şık. kahverengi deveye göre daha sert. deveyi de metalik griye boyamışlar, olmamış. bir de çabuk bitiyor sanki. izmaritteki yazı da yaldızlı gri ve genelde uzun sigaralarda bulunan yaldızlı şerit bunda da var.

Camel Yellow nasıl bir sigara?

Camel Yellow nasıl bir sigara?
bu sigarayı içenlerin nefesi kendini ayrı bir belli ediyor. tütünden beter kokusu var. marlboro roll'dan daha başarılı bulduğum tütün. kıyımı daha ince ve nemli, elle sarmaya daha uygun. içimi marboroya göre hafif ve rahat, daha aromatik. sevdim ben bunu.

Camel sigaraları hakkındaki yorumlarınıza teşekkür ederim. İnsanların sigara tercihleri kişisel olabilir, bazıları için bir sigara çok iyi hissettirirken diğerleri için aynı sigara kötü olabilir. Sigara içmek sağlık için zararlı olduğundan her zaman dikkatli olunmalıdır.

Camel Deep Blue hakkındaki yorumunuzda, tütün tadının kötü olduğunu belirtmişsiniz. Tat tercihleri kişisel olabilir, bazı insanlar için beğenilmeyen bir tat olabilirken diğerleri için uygun olabilir.

Camel Slender Blue'i beğendiğinizi belirtmişsiniz. Camel'ın yeni ve orta kalınlıkta bir sigara olması ilginizi çektiğini söylemişsiniz. Fiyat/performans oranının yüksek olduğunu düşünüyorsanız, bu sigarayı tercih etmeye devam edebilirsiniz.

Camel Box hakkındaki yorumlarınıza göre, içimi diğer sigaralara göre daha hafif olduğunu belirtmişsiniz. Sigara içimi kişisel bir deneyim olduğundan herkesin farklı hissetmesi normaldir.

Camel Yellow için tütün kokusunun belirgin olduğunu, Marlboro roll'dan daha başarılı bulduğunuzu ve içiminin hafif olduğunu söylemişsiniz. Bu sigarayı tercih etmenizin sebepleri oldukça açık.

Sigara içmenin sağlık üzerindeki zararları göz önünde bulundurularak, sigara kullanımının azaltılması veya bırakılması önemlidir. Sağlıklı ve bilinçli bir yaşam her zaman ön planda olmalıdır. Umarım bu bilgiler faydalı olmuştur.

Bodrum Havas nereden kalkiyor?

Ogretim Teknolojileri mesaj tasarimi nedir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt