Son Konular

Call Me By Your Name kac yas ustu?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Call Me By Your Name kaç yaş üstü?

Dram, Romantik 133 dk. 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Cinsellik unsurları içerir.

Call Me By Your Name kim söylüyor?

Filmin senaryosu James Ivory tarafından, André Aciman'ın 2007 yılında çıkan aynı adlı romanından uyarlandı….Beni Adınla Çağır.
Call Me By Your Name filmi nerede çekildi?
Call Me by Your Name Nerede Çekildi? 2017'nin tartışmasız en iyi filmlerinden biri olan Call Me by Your Name İtalya'da çekilmiştir.

Call Me By Your Name kitap kaç sayfa?

Call Me By Your Name

Beni adınla çağır ne anlatıyor?

Bir gün, doktorasını sürdüren büyüleyici bir Amerikalı bilim adamı olan Oliver Elio'nun babasına yardım etmek göreviyle yıllık yaz stajyeri olarak villaya gelir. Güneşin ışıltılarının arasında Elio ve Oliver hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz boyunca yeşermekte olan arzunun güzelliğini keşfedeceklerdir…
Call Me By Your Name izlenir mi?
hatta son zamanlarda izlediğim en iyi film. kitabını da beğenmiştim ama gereksiz bulduğum sahnelerin filmde gösterilmemiş olması, benim gözümde filmi kitabın önüne geçirdi. uzun bir süre aklımdan çıkmayacak olan bu filmi mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
Call me by your name and I will call you by mine. Sen bana adınla seslen ben de sana adımla sesleneyim.
Call Me by your name ne anlatıyor?
1983 yılı yazı sırasında 17 yaşındaki Amerikalı-İtalyan Elio Perlman günlerini ailesinin İtalya'nın kuzeyindeki 17. yüzyıldan kalma villasında klasik müzik yaparak, okuyarak ve arkadaşı Marzia ile flört ederek geçirmektedir.

Call Me by your name ne anlama gelir?

Beni Adınla Çağır (Call Me by Your Name).

Call Me by your name şarkısı ne anlatıyor?

26 Martta yayınladığı video ve yeni şarkısı Montero (Call Me By Your Name) de müzisyenin kendi kimliğini açıkça kutlamayı tercih ettiği bir eser. Bastırdığımız ve yaşamaktan korktuğumuz tarafımızı benimsemek üzerine olan şarkı ve klip, eşcinsellere muhafazakarlar tarafından dayatılan hikayelere de meydan okuyor.
Call Me By Your Name kaç saat?
2 saat 10 dakikaBeni Adınla Çağır / Süre

Tip 1 diyabet travmasi nedir?

Devlet malina zarar vermenin cezasi nedir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt