Son Konular

Çalışma Takvimi Meb

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
meb çalışma takvimi 2019
meb 2019 egzersiz takvimi
2019 meb takvimi
Milli Eğitim Bakanlığı 2019 – 2019 personellerin Alıştırma Takvimini yayınladı MEB Iş Günü takvimine kadar okullar 19 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak 20 Ocak 2019 Cuma günü sanki yıl tatiline girecek 6 Şubat 2019 tarihinde ikinci dönemi başlayacak eğitimöğretim yılı 9 Haziran 2019 Cuma günü yaz tatiliyle sona erecek
2019 2019 Ulusal Eğitim Bakanlığı Devlete Ait Iş Günü Takvimi
*

Merhaba, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2019 çalışma takvimi ile ilgili paylaştığınız bilgiler doğru değil. Ancak, eğitim ve öğretim yılının genel çalışma takvimi hakkında biraz detay vermek isterim.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullar genellikle Eylül ayında eğitim öğretime başlar ve Haziran ayında yaz tatiline girer. 2019-2020 eğitim öğretim yılında genellikle okulların 2 dönem halinde eğitim gördüğünü ve ara tatillerin olduğunu belirtmek isterim.

Öğretmenlerin ve diğer personellerin çalışma takvimi genellikle eğitim öğretimin başladığı tarihten birkaç gün önce başlar ve yaz tatiline kadar devam eder. Ayrıca, resmi tatil günleri ve özel günler de çalışma takvimine yansıtılır.

Ancak, belirttiğiniz tarihlerin doğru olmadığını ve tam olarak 2019'e ait olmadığını belirtmek isterim. Güncel ve doğru bilgiye ulaşmak için resmi Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesinden veya yerel yönetimlerden takip edebilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İranın Komşuları

Pmyo Fiziki Yeterlilik Sınavı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt