Modoratör
Efsanevi Üye
Çalışma Bakanlığı ne amaçla kuruldu?
Başta Almanya Federal Cumhuriyeti'ne olmak üzere, diğer Avrupa ülkelerine giden Türk işgücünün ülkemizdekinden farklı ve yabancı toplumsal çevrede ve değişik yaşam koşullarında Devlet eliyle destek görmesi ve sorunlarına çözüm bulunması amacıyla bulundukları ülkelerdeki Büyükelçiliklerimizin nezdinde Çalışma …
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Alt birimleri nelerdir?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Alt birimleri nelerdir?
Merkez teşkilatı
- Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı
- Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği.
- Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü
- Çalışma Genel Müdürlüğü
- Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı
- Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü
- Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü
- İç Denetim Birimi Başkanlığı
Çalışma Genel Müdürlüğü ne iş yapar?
Çalışma Genel Müdürlüğü ne iş yapar?
Görev alanına giren konularda ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde gerekli araştırma, analiz ve değerlendirme çalışmaları yapmak. Görev alanına ilişkin ulusal ve uluslararası eğitim faaliyetlerine katılmak ve yürütmek. Görev alanına giren konularla ilgili projeler yapmak, izlemek, değerlendirmek.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ne zaman kuruldu?
29 Haziran 2011Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı / Kuruluş tarihi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının danışma ve denetim birimleri nelerdir?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının danışma ve denetim birimleri nelerdir?
ÜÇÜNCÜ BÖLÜM Danışma ve Denetim Birimleri Danışma ve denetim birimleri Madde 13 – Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kuruluşundaki danışma ve denetim birimleri şunlardır: a) Teftiş Kurulu Başkanlığı, b) İş Teftiş Kurulu Başkanlığı, c) Araştırma, Planlama ve Koordinasyon Kurulu Başkanlığı, d) Hukuk Müşavirliği, e) …
Çalışma Bakanlığı Genel müdür?
Çalışma Bakanlığı Genel müdür?
Nurcan ÖNDER 1993 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda İş Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlamış, Çalışma Genel Müdür Yardımcısı görevine geldiği 2010 yılına kadar Bakanlık İş Teftiş Kurulu'nda İş Müfettişi olarak görev yapmıştır. 2015 yılında Çalışma Genel Müdürü olarak atanmıştır.